reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
A do mnie przyszedł kurier:-)
Z materacykiem dla Lilki :cool2:!!! hurrrrra!
Bardzo szybko poszło, zamówiłam go w nocy z wtorku na środę i dzisiaj już jest u mnie:happy: jeszcze tylko musimy przywieźć łóżeczko od kuzynki M. Nawet ostatnio dostaliśmy od niej niespodziewanie podgrzewacz do butelek:-) Może się przyda, a jak nie do butelek to do obiadków;-)

Sophie świetne te staniczki:-) tylko czy Ty na pewno dobry rozmiar wybrałaś?:-) Ja zawsze płaszczak byłam, a teraz kupiłam do karmienia 80C:shocked2:

Btw, ja ostatnio kupowałam dwa biustonosze do karmienia w Lidlu, są naprawdę fajowe, ale płaciłam chyba 25zł za jeden, no i nie było czarnych, więc Sophie, dzięki za linka, już zakupiłam komplecik:-)

Ostatnia edycja:
Ja pochwalę się moimi literkami, jeszcze kącik nie wykończony, także nie pokażę całości
DSC04858.jpg

jelsa - piękne!
sama szyłaś czy zamawiałaś? :)
muszę też uszyć Malinie, ale to jak się już na 100% ustali imię ;)

Charlotte ja mam teraz 75A mimo że biust sporo urósł, bo jak założę coś z miseczką B to mi normalnie odstaje. W razie jakbym wyrosła kupię po prostu większe. Mierzyłam je i pod biustem są ok w biuście za luźne, więc myślę że powinny być dobre. Zwłaszcza, że wszędzie mi tłumaczyli żeby brać rozmiar pod biustem sprzed ciąży i miseczkę większą o jeden rozmiar niż w ciąży.

Edzia -ja już 3 kolezankom zamawiałam własnie te z serii A.Geddes i bardzo sie podobały. teraz następna rodzi i też jej taki sprezentuję :tak:

reklama
Jelsa - fajnie wyglądają te literki!!! Że tez wcześniej na coś takiego nie wpadłam. Teraz pewnie uż nie zdąże małej czegoś tak cudnego wyczarować:crazy:

Do góry