reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

betunka, kwasisz mi humor tymi swoimi cudeńkami. Też chcę tak umieć!:)
p.s.filcowe te stworki?

a! i zgadzam się z wiką, u mnie szło momentami do 15 pampersów na dobę (z Lili był wielki siusiumajtek początkowo), także lepiej założyc mniej optymistyczną wersję niz 7 dziennie;)

Ostatnia edycja:
reklama
isis- filcowe :tak: jak tylko skończę te dwie kiecki to pomyślę czy by kilku nie naprodukować i wystawić do sprzedaży hmm zobaczymy :-)

no z tymi pampkami to u nas też szło jak burza, a jak się jest mamą po raz pierwszy to szczególnie się często zmienia z przewrażliwienia :-) (to trochę jak przy pierwszej miesiączce podpaska co pół godziny nowa :-D)
później to już tak jak w tych żartach, że się zmienia jak dziecku wisi pielucha w kolanach :-D:-D

Betunka to ja sobie już od razu zaklepuję!!! :-) Śliczna ta zawieszka! :-) Jak patrzę na te Twoje dzieła to aż mi się "micha" śmieje :-)

justa dla mnie wygląda fajnie i waży też nie za wiele w sumie. Szkoda tylko, że nie da się sprawdzić czy jest stabilny. W sumie za taką cenę z fotelikiem wydaje się być ok, ale może niech się wypowie ktoś z doświadczeniem :)

betunka - poprosze taką zawieszkę również i ja :tak:

justa - wózków tej firmy jest dużo na rynku i sporo osób je kupuje, mnie jedna nie przekonują, ale to tylko moje osobiste zdanie. Nie wiem też jak wózek się prowadzi, podbija itp.

reklama
Ja własnie powysyłałam prośby o darmowe próbki ze stron ktore Doe wkleiła w dziale linkowym, zobaczymy co przyjdzie,... nie wszędzie też udalo mi się znaleźć formularz wysyłkowy, czy Wy też korzystalyscie z tych linków?

Do góry