reklama
charlotteB
Fanka BB :)
Ja kupiłam Huggies Newborn 1, były w promocji z chusteczkami nawilżanymi i takimi do wycierania pupy wodą, to sąt e pieluszkiz wycięciem na pępek, 2-5kg. Jak radzicie, kupować więcej takich 1, bo w paczce tylko 27 szt., czy już 2?
twilight
Fanka BB :)
Dostałam wczoraj siatę ubranek od siostry B. Rozmiarowo od 56 do 86 :-). Na 56 jeszcze muszę coś w lumpeksach upolować, na 62 kilka pajacy dokupić, na 68 też już mam sporo ciuszków, więc nie jest źle.
Teraz jeszcze "tylko" pranie i prasowanie, ale nie wiem kiedy się za to zabiorę ;-)
Mężul obiecał że w przyszłym tygodniu kupimy wózek :-) Aaaa nie mogę się doczekać!!! :-)
Teraz jeszcze "tylko" pranie i prasowanie, ale nie wiem kiedy się za to zabiorę ;-)
Mężul obiecał że w przyszłym tygodniu kupimy wózek :-) Aaaa nie mogę się doczekać!!! :-)
Ale te pierwsze pampki są do 5kg, myślę że żadna z nas nie będzie miała takiego kolosa, i też w pierwszym miesiącu chyba dzieciaczek tyle nie urośnie, czy te dwójki są lepsze? bardziej chlonne od tych jedynek? że tak od razu chcecie w nie wskoczyć?
Jelsa - mi się je poprostu lepiej zakładało, Ada miała prawie 4 kg, wprawdzie się mieściła w tym przedziale, ale wolałam 2 i położne też mi nic nie mówiły jak im dawałam te pieluchy. Zresztą zawsze wchodziłam szybciej w kolejny numer, bo mi się wydawało, ze tamte są za małe i ciśną mi Adkę
ja na chwilę obecna kupiłam dwie paczki 1 pampers new baby po 43 szt, są do 5 kg, nie wiem jak ze zużyciem ale gdzieś czytałam, że na początku to ok 7-8 szt na dobę tak więc mam zapas na 10 dni, nawet jak dziecko urodzi się ok 4 kg to chyba nie osiągnie tak szybko... a jak już dzidzia będzie na świecie to będziemy kupować kolejne
Ostatnia edycja:
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Betunka, Ty zdolniacho!!!:-) Świetne
ja kupiłam jedną paczkę pampersów "1"- 43 szt i paczkę dwójek 108 szt.
Aiwpa, optymistycznie zakładasz, ze zużyjecie tylko 7-8 pampków. U mnie na początku szło 10-12 pampków na dobę.
ja kupiłam jedną paczkę pampersów "1"- 43 szt i paczkę dwójek 108 szt.
Aiwpa, optymistycznie zakładasz, ze zużyjecie tylko 7-8 pampków. U mnie na początku szło 10-12 pampków na dobę.