reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

na majówce kupiliśmy materacyk kokos gryka :)

zostało mi:

koszule do karmienia 2-3 szt
laktator
monitor angelcare
baza isofix
szlafrok do szpitala
wanienka
ochraniacz do łóżeczka, pokrowiec frotte na przewijak i miękki przewijak z ikei

resztę mam

reklama
Dziewczyny dziekuje, ze piszecie o Waszych doświadczeniach. To zużycie to info z jakies strony czy ulotki. Jeśli wyjdzie wiecej to po prodtu szybciej zuzyjemy te małe i dokupimy odpowiednie. Nie chcemy kupować od razu dużych ilości, bo moze sie okazać, ze dziecku nie bedą pasować lub bedzie miało na nie uczulenie.

Róża kilka sztuk Ci zostalo, ale same konkrety, angelcare i baza to były najdroższe oprócz wózka moje zakupy

A jak właśnie z tymi monitorami oddechu? Kto z Was kupuje?
Bo ja nie wiem właśnie czy kupować czy to nie jest naciąganie na kase??

Edzia my może odziedziczymy. A nawet jak nie to ze względu na te nasze problemy z serduszkiem będziemy kupować. Zresztą nawet wcześniej o tym mysleliśmy...

Edzia - no ja mam tak na wszelki wypadek i byłam spokojna, co do właściwego działania to myślę że na pewno są niezawodne ale czy się akurat przyda to nie wiadomo (tak naprawdę to lepiej żeby się nie przydawał nawet jak się go ma). Tak czy siak to taki zakup dla świętego spokoju więc jak można na to wyłożyć kasę to polecam :tak: (najlepiej ten w połączeniu z nianią Angelcare bo chyba wychodzi najtaniej i sprawuje się bardzo dobrze)

A ja wyprodukowałam jeszcze jedną zawieszkę do zestawu ciuszków z jabłuszkiem :-D

Edzia mamy obiecany od znajomych, ich dziecko ma juz ponad rok i teraz monitor wędruje po innych. Oni korzystali przez pierwsze trzy miesiące. Maja tylko monitor bez niani, zobaczymy w praniu czy ta niania bedzie potrzebna, zestaw widzieliśmy za ponad 500 tak więc na ta chwile skorzystamy z ich propozycji

Edzia ja kupuje na pewno, zreszta juz i tym dawno pisałam, u nas w Polsce jeszcze uważane jest to urzadenie jako fanaberia ale np w Niemczech to całkowita norma wyprawki, każdy tego używa. Ja będe miała własnie z Niemiec juz zamówiłam, nie wiem tylko kiedy przyjedzie i jaka dokładnie, wiem ze na pewno Angelcare :tak:

reklama
A mi położna poleciła zamiast monitora taka klamerkę bo monitor tylko w łożeczku a klamerkę się zaczepia o pieluszkę i wszędzie dziala i kosztuje nowa 300 zł a używane już można dostać za 150 na allegro i chyba kupię ja

Do góry