reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Eve gratki umywalki
I fajne trampeczki
Dobrze, że mam już całą wyprawkę
I fajne trampeczki
Dobrze, że mam już całą wyprawkę
Mamcia_86
Agucha - ale cacko wyhaczyłaś!!! Ja wczoraj, jak byłam na spacerku, to mijałam parę prowadzącą wózek ze swoimi bliźniakami i tak sobie o Was odrazu pomyślałam, czy już macie wózeczek, bo nie pamiętałam właśnie, czy już sie w niego zaopatrzyliście.
Jak to pięknie wygląda, jak są takie dwie małe dzidzie ))
Jak to pięknie wygląda, jak są takie dwie małe dzidzie ))
SophieAnne25
Zrobiliśmy dzisiaj duże zakupy dla Małej i jestem przeszczęśliwa, że się wreszcie mogę pochwalić :-)
Kupiliśmy pieluszki flanelowe
Rożek
Łóżeczko
Dwa trochę większe bodziaki (nie mam zdjęcia)
Aspirator Marimer
No i 12 zwykłych białych pieluch tetrowych.
W piątek teść ma nam wysłać kasę za to łóżeczko i na wózek więc po długim majowym tygodniu zamierzamy ów wózek zakupić. Wybraliśmy Babyactiv El Nino. Mieliśmy kupić Elipso tej samej firmy ale uznaliśmy, że ten jest większy i będzie wygodniejszy, ale mam radochę
Kupiliśmy pieluszki flanelowe
Rożek
Łóżeczko
Dwa trochę większe bodziaki (nie mam zdjęcia)
Aspirator Marimer
No i 12 zwykłych białych pieluch tetrowych.
W piątek teść ma nam wysłać kasę za to łóżeczko i na wózek więc po długim majowym tygodniu zamierzamy ów wózek zakupić. Wybraliśmy Babyactiv El Nino. Mieliśmy kupić Elipso tej samej firmy ale uznaliśmy, że ten jest większy i będzie wygodniejszy, ale mam radochę
charlotteB
SophieAnne,nie wiem jak się prowadzi El Nino, ale Babyactive Jet to dla mnie rewelacja:-) sąsiadka taki ma i się zakochałam. kupiliśmy dla Lidki czarno-żółty, taki jak tutaj: http://www.we-dwoje.pl/sprzedam;woz...;z;fotelikiem,ogloszenie,55322.html?foto_id=2
SophieAnne25
charlotte miałam okazję pooglądać ten wózek na jakichś targach w marcu chyba i bardzo mi się spodobał ten i Elipso właśnie. Elipso jest super lekki co było dla mnie ważne i genialnie wygląda ale po przemyśleniu doszliśmy do wniosku, że El Nino ma większą gondolę, torbę na rzeczy do przewijania i chyba więcej miejsca na zakupy więc uznaliśmy, że będzie praktyczniejszy. Podobają mi się wszystkie rozwiązania w tych wózkach, łatwo się składają, budka składa się cichutko, fajnie się prowadzą, łatwo regulować wysokość położenia dziecka w gondoli po prostu super dlatego już nie szukałam dalej
reklama
Pochwalę się trochę dzisiejszymi zakupami: nawiedziliśmy H&M i zakupiłam legginsy i dwa topy (jedną taką bokserkę fioletową a drugi mąż mi kazał kupić już do karmienia biały w czarne groszki ;-)). A szok totalny przeżyłam przy kasie. Stanęłam grzecznie na samym końcu a tu słyszę nagle: to poproszę do kasy panią w ciąży. Przez chwilę myślałam, że to do kogoś innego . Chyba miałam strasznie głupią minę, ale obydwoje z B. byliśmy w totalnym szoku ;-) Ale miło mi się zrobiło, nie powiem :-)
to samo mnie spotkało wczoraj z tą kasą miło zakupiłam sukienkę ciążową za 60 zł na komunie będzie
Agucha bombowy ten wózek!!! a mój M. pyta czemu małe nie będą razem leżały i czy im nie będzie smutno, że nie razem? hahaha