reklama
Ja kupowałam tutaj kilka kosmetykow z musteli, bo było taniej, ale nie wiem jak ceny innych kosmetyków
MUSTELA 9 M-CY PODWÓJNIE DZIAŁAJĄCY KREM NA ROZSTĘPY BEZ ZAPACHU 150ml ++ - apteka internetowa
MUSTELA 9 M-CY PODWÓJNIE DZIAŁAJĄCY KREM NA ROZSTĘPY BEZ ZAPACHU 150ml ++ - apteka internetowa
zyrraffka
Szczęśliwa mama
ja kupowałam w www.doz.pl, do tej pory zamawiam tam leki, bardzo dużo zaoszczędziłam kupując tam szczepionki. Zamówienie odbiera się w aptece stacjonarnej i nie płąci się za przesyłkę.
justyna280788
Fanka BB :)
Ja dzis w końcu wybrałam się też na większe zakupy bo do tej pory mialam tylko parę ubranek które dostałam,ale jak czytałam ile wy już wszystkiego macie to się w końcu zmobilizowałam do zakupów. A dzis zakupiłam kocyk cieplejszy i 2 cieńsze, posciel, obleczenie, ręczniki kąpielowe, po pare sz.t spioszków bodziaków, kaftaników, półspioszków, czapeczki skarpetusie. Także chyba z grubsza wszystko. Teraz zostaje częsc kosmetyczna. No i moja wyprawka do szpitala bo jeszcze nic nie mam.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
zyraffka- o jak to jest ze szczepionkami? Kupiłaś np 3 dawki i trzymałaś w lodówce? Bo tu nie szczepią na rotawirusy i chciałabym przywieźć szczepionki z Pl, ale sama nie wiem... Muszę to dobrze przemyśleć i porozmawiać z lekarzem co i jak.
Ja po badaniu poszłam z mamą na zakupy i kupiłam sobie 3 bluzeczki ciążowe ;-) tzn 2 tuniki i jedną ciążową (przez przypadek w domu na metce luknęłam a tam "maternity" :-) ) Żałuję tylko bo chciałam buty na niskiej koturnie - czerwone, ale nie było mojego rozmiaru :-( może jeszcze w centrum je wyhaczę.
Eve- ja to bym chciała kupić umywalkę, ale niestety nie mam jeszcze swojego własnego gniazdka...
Ja po badaniu poszłam z mamą na zakupy i kupiłam sobie 3 bluzeczki ciążowe ;-) tzn 2 tuniki i jedną ciążową (przez przypadek w domu na metce luknęłam a tam "maternity" :-) ) Żałuję tylko bo chciałam buty na niskiej koturnie - czerwone, ale nie było mojego rozmiaru :-( może jeszcze w centrum je wyhaczę.
Eve- ja to bym chciała kupić umywalkę, ale niestety nie mam jeszcze swojego własnego gniazdka...
DariaN
Ja trochę w innym klimacie choć zakupowym Wy kupujecie kosmetyki, ubranka, posciel, a ja dziś kupiłam umywalkę
EVE to mamy łazienkę w komplecie bo ja zanabyłam dziś kibelek hihih
DariaN - kibelek juz miałam, brakowało umywalki
Ja sobie dzis kupiłam takie tenisówki do boegania za Adą tenisówki - Buty sportowe - Sportowe - DEICHMANN i dla niej sandałki na podwórko.
Ja sobie dzis kupiłam takie tenisówki do boegania za Adą tenisówki - Buty sportowe - Sportowe - DEICHMANN i dla niej sandałki na podwórko.
reklama
DariaN
DariaN - kibelek juz miałam, brakowało umywalki
a my to mieliśmy taki kibelek na wynajmowanym mieszkaniu że tylko granat (pożyczony od twilight) wrzucić do niego gotowe !!!! Nie mogłam już na to patrzeć więc kupiłam nowy.
A tenisówy klasa ))