reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Twilight - ale to sa ciążowe, czy takie normalne??

joasiah - i wyciagasz za kazdym razem odkurzacz jak chcesz dziecku glutki wyciągnąć?? Mi mama gruszką wyciagała i też wychodziły :tak:

Eve mi też się ten pierwszy podobał,ale Gosia wybrała 2, też fajny kolorek, intensywniejszy niż na zdjęciach.
A i zachwycona jestem tymi flanelowymi pieluchami, są bardzo milutkie.

Z fridy nie byłam jakoś zachwycona, za szerokie było to co do noska się wkładało i w ogóle to była jakaś masakra, żeby wyczyścić Małej nos:-(. Ten katarek też brzmi troche przerażająco;-). Ja teraz kupiłam ten Aspirator do nosa dla niemowląt NIE WYMAGA FILTRÓW (2281340966) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., okaże sie potem co to za cudo :-p. Na razie wydaje się być ok. Ta rureczka jest bardzo delikatna i zaokrąglona na końcu.

A propos Katarka jeszcze, to położna na szkole rodzenia strasznie krytykowała tę metodę oczyszczania nosa. Ja też sobie jakoś tego nie mogę wyobrazić. Brrrr! ;-)

Twilight zazdroszcze Ci leginsów...ja objechałam wszystkie Hmy w Bydzi i nie było...a mam jedyne jedne ciążowe leginsy, które juz mają dziurki w kroku, nic dziwnego skoro tylko jedne nosze wciąż bo w spodnie już nie wchodze. MASAKRA!! ale w przyszłym tygodniu pojadę luknąć czy już dostali

Zyrafka bardziej bawełniane, chociaż trochę mają sztucznego to się delikatnie błyszczą. ale zdecydowanie grubsze są i świetnie kryją.
Ania-aneczka w KRK znalzłam, ale dopiero w galerii na obrzeżach miasta, te największe w centrum mają strasznie okrojone działy ciążowe, dopiero w tym odleglejszym jest konkretniejszy wybór.

Hej :)

Wczoraj przyszła do mnie pielusia:

http://maleme.pl/184-676-large/wesole-zwierzaki.jpg

wraz z dwoma wkładami i piękny śliniak w liski :)

http://maleme.pl/202-738-large/zakochane-lisy.jpg

Do skompletowania zostały tylko sprawy kosmetyczne bobaska i mamy, bo ostatnio już zakupiłam sobie podkłady i gatki poporodowe więc zostają kremy do piersi, tantum rosa i wkładki laktacyjne.

Z dodatkowymi zakupami na razie się wstrzymam, bo za tydzień mamy imprezę rocznicowo-baby showerową i koleżanki na pewno przytarmoszą ze sobą jakieś gadżety dla Zochy.

Ach! No i przede wszystkim duży zakup na dzisiaj - jedziemy po komodę na Zosine rzeczy :-D
Już coraz bliżej pełnej wyprawki! :-p

reklama
Do góry