reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Myszkowska ale fajnie że robisz taką imprezę:) u nas nie ma takiego zwyczaju.
Co do leginsów to ja kupiłam takie na lato CIĄŻOWE LEGGINSY GETRY LEGINSY PANELEM dł.3/4 M (2239342141) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i mi sie podobają. są matowe ale ok i wygodne!! tylko białe lekko prześwitują na pupie ale przecież będę nosić tuniki więc ok.
byliśmy wczoraj w Realu i kupiliśmy lovelle do białego i koloru i płyn do płukania. a w ikei lampkę księzyc do małego żeby w nocy coś widzieć a go nie rozbudzać... ale miałam frajdę na tych zakupach:-D

reklama
Ja chodze w zwyklych leginsach i dluzszych bluzeczkach.. Nie kupuje juz nic, sie juz nie oplaca ;-):-p Przeciez za dwa miechy bedzie juz po, taram, tarrram, tarrram :-)

Ja to samo B. powatrzam, że już przecież nie opłaca się. Potrzebowałam jakiegoś t-shirta z krótkim rękawem i legginsów, bo żadnych krótkich spodni nie miałam a teraz jak będzie ciepło to będą ok. Wczoraj na tych zakupach B. mi spodnie wciskał do mierzenia, ale go uświadomiłam, że to już tak niedługo ;-)

no widzę, że powoli nasze zakupy dobiegają końca - wyprawki prawie gotowe - super nic tylko się cieszyć, że takie sprawne dziołchy są heheheh

a to nas wózeczek, który zakupiliśmy - nie jest nowy ale stan idealny i cena kusząca dlatego go wybraliśmy bo niestety przy dwójce musimy podwójnie liczyć każdy wydany pieniądz:tak:
1.jpg2.jpg3.jpg plus oczywiście spacerówka ale zdjęć nie posiadam :sorry2:

reklama
Do góry