reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No to dziewczyny powiem Wam jeszcze, że to ubranka tylko takich firm jak: NEXT, CHEROKEE, GEORGE, MARKS&SPENCER czy MOTHERCARE. Sprawdźcie, czy nie macie w swoich miastach secondhandów sieci LONDON LOOK (to nie reklama), tam to wszystko kupiłam :) Jakość i stan rewelacyjny.

reklama
No to dziewczyny powiem Wam jeszcze, że to ubranka tylko takich firm jak: NEXT, CHEROKEE, GEORGE, MARKS&SPENCER czy MOTHERCARE. Sprawdźcie, czy nie macie w swoich miastach secondhandów sieci LONDON LOOK (to nie reklama), tam to wszystko kupiłam :) Jakość i stan rewelacyjny.
Ja w zwykłym ciuszku wygrzebałam nexta, h&m i cherokee za 1zł za szt ;)

Dla dziewczyn które chcą zainwestować w ładną koszulę nocną 83zł

adella.jpg
Koszula Nocna Adela I - odzież ciążowa Piękna Mama

Aaaa.. dziewczyny nie uwierzycie: w święta pisałam, że upatrzyłam sobie TAKO LARET'a i ubolewam bardzo nad tym, że używek nie ma na allegro.. no więc do dziś.. właśnie kupiłam: Wózek wielofunkcyjny TAKO LARET, wersja limitowana (2269018409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko trochę kasa za przesyłkę duzo za duza no i kombinuję teraz jak go taniej przetransportować - nawet babka na odbiór osobisty bardziej nastawiona, a ja mam tylko 350 km do szczecina.. kiedyś służbowo byłam tam co tydzień a teraz kiszka.. Ale tak czy siak cieszę się jak głupia bo nówka taka 1449zł o tu: Wózek głęboko-spacerowy TAKO Laret Nowość 2012! KOLORY: Tissu! - HIT! Imitacja Lnu, Żakard SKLEP BOBO :-):rofl2::-):rofl2::-):rofl2:

Agulak ja właśnie czekam aż mi przyjdą te leginsy...ale że miały kiepskie opinie to zamówiłam jedne i zobaczymy co i jak ;)

Nadalko fajna torba, ja pożyczę jakąś od mamy - ona to ma wybór jak nie wiem w swojej szafie:)

Martulko te ciuszki są boskie !! Muszę się dowiedzieć czy w Bydzi taki jest lumpek

reklama
Do góry