reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Dobry pomysł. Zamówię je, ale to jest za małe. Ona naprawdę wędruje po całym pokoju cholerka:) No, ale to będę ją co chwile przesuwać. Myślałam o czymś takim sporym jak koc. Ale te puzle i tak zamówię bo chciałam już wcześniej.

ja mam po Igorze cyferki i literki. Super sie sprawdziły i teraz Wojtek też na nich leży... tzn pełza:-D Ania, ja też nie mam dywanów a puzzle leżą tylko w jednym miejscu... codziennie odkurzam i jest gitara!

Różo , no ale przecież nie będę zamawiać 10 sztuk opakowania, które ma 36 elementów. Chyba, że chodzi Ci o 10 puzzli, a to za mało :)

Wika nie chodz mi o brud, ale o to, że Emilka się przewróci z brzuszka na plecki i główką uderzy bo za każdym razem jak się tak dzieje to płacze i ma czerwoną główkę.Ale zamówię te literki i cyferki i gitara :) Damy radę. Dzięki

Eve teraz jak widzę z bardziej bliska to zdjęcie to faktycznie nie rozkłada się zbytnio. I znowu nowa zagwostka.

sliczny wózio :)

ja potrzebuję dla niani, na 1 spacer dziennie, dla 10 mies, moze wystarczy tak rozkładane...

u nas 10 puzzli dawało spory kawałek na podłodze :)

reklama
Różo to dogadaj się z Eve:) No to tak jak Eve pisała. Zależy czy masz dziecko, które Ci śpi w wózku czy raczej jest ciekawska i ogląda. moja Emilka w wózku póki co tylko śpi. Świeże powietrze tak na nią działa. Po prostu tylko włożę ją w wózek i zasypia. Tak więc myślę sobie, że u mnie może to mieć znaczenie. Nanuq widzę, że ma o jeden stopień więcej regulację.

Do góry