reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Dobry pomysł. Zamówię je, ale to jest za małe. Ona naprawdę wędruje po całym pokoju cholerka:) No, ale to będę ją co chwile przesuwać. Myślałam o czymś takim sporym jak koc. Ale te puzle i tak zamówię bo chciałam już wcześniej.

ja mam po Igorze cyferki i literki. Super sie sprawdziły i teraz Wojtek też na nich leży... tzn pełza:-D Ania, ja też nie mam dywanów a puzzle leżą tylko w jednym miejscu... codziennie odkurzam i jest gitara!

Różo , no ale przecież nie będę zamawiać 10 sztuk opakowania, które ma 36 elementów. Chyba, że chodzi Ci o 10 puzzli, a to za mało :)

Wika nie chodz mi o brud, ale o to, że Emilka się przewróci z brzuszka na plecki i główką uderzy bo za każdym razem jak się tak dzieje to płacze i ma czerwoną główkę.Ale zamówię te literki i cyferki i gitara :) Damy radę. Dzięki

Eve teraz jak widzę z bardziej bliska to zdjęcie to faktycznie nie rozkłada się zbytnio. I znowu nowa zagwostka.

sliczny wózio :)

ja potrzebuję dla niani, na 1 spacer dziennie, dla 10 mies, moze wystarczy tak rozkładane...

u nas 10 puzzli dawało spory kawałek na podłodze :)

reklama
Różo to dogadaj się z Eve:) No to tak jak Eve pisała. Zależy czy masz dziecko, które Ci śpi w wózku czy raczej jest ciekawska i ogląda. moja Emilka w wózku póki co tylko śpi. Świeże powietrze tak na nią działa. Po prostu tylko włożę ją w wózek i zasypia. Tak więc myślę sobie, że u mnie może to mieć znaczenie. Nanuq widzę, że ma o jeden stopień więcej regulację.

Do góry