reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

róża - a mnie sie wydaje że nomad mógłby sie sprawdzić przy większym dziecku, tzn w wersji spaceroweji chyba gównie tak uzytkowany jest zachwalany.

Ja serwisowałam hamulec w tym wózku co mi skradli i sklep go przejął wtedy, dał mi wozek zastępy po 2- tyg dostałam swój, naprawiony i nawet takie zaślepki w kołach co zgubiłam mi dali, więc ogólnie wspominam ok.

reklama
eve a ja dostałam stelaż w takim stanie że pozostawię to bez komentarza
z reszta może byłoby inaczej gdybym korzystała z reklamacji a nie rękojmi nie wiem może
powiedz mi tylko czy tobie EVE tez stelaż skrzypi ???? bo mój tak
rylocze się na boki i rysuje mi gondole z jednej strony i jak się składa to wewnątrz tez elementy rysuje

DariaN - lekko skrzypi, ale ja kupiłam używany wózek i wydaje mi sie, ze był on mocno ekspoatowany. Mimo to jeździ sie nim fajnie. Nic mi nie rysuje. Ale pamiętasz jak pytałam czy twój tak "chodzi" jakby góra dół ta raczka?? Wydaje mi sie ze to też przyczyna ekspoatacji. Ja bym tylko na Twoim miejscu nie odpuściła, ze dali Ci nie twoj stelaż, bo ja w zasadzie widziałam co kupuję. Mimo wszystko nie narzekam.

nie no ja nie odpuszczę i teraz niestety sprawa już musi zostać skierowana do sądu bo pisma rzecznika nic nie dały
właściciel sklepu stwierdził, że ja sobie wszystko wymyśliłam, tylko po co w takim razie wymieniali mi koła na nowe jak twierdza w moim stelażu
jeśli chodzi o ta rączkę to tez mi się tak odgina w tym stelażu
nie wiem czy dobrze to będzie widać na zdjęciu ale tak mi to rysuje (widok przy składaniu stelaża) 20121127_204843.jpg

Justyna ja Zosi zawiązuję kawałek jabłka w tetrowej pieluszce myślę że działa to podobnie i ona smokta z zadowoleniem więc taki gryzak też może zadziałać. Osobiście nie miałam takiego w rękach.

aniu, nie mam jeszcze żadnej parasolki, myślę o queście

eve, mam nadzieję, że wersja spacerowa mnie mile zaskoczy :) Ale szukam lekkiej parasolki dla niani

takich gryzaków nie było przy moim pierwszym dziecku, ale nie odczułam ich braku :) Owoce je na razie słoiczkowe, na kawałki miękkie (banan itd) przyjdzie czas potem. W sumie nie wiem, po co te siatkowe są...

reklama
Dawno mnie na zakupowym nie było a ja lubic ten wąteczek lubić :-D

Daria Origami niezły bajer - lubię dizajn z pomysłem :tak:

Ania-aneczka- my mamy XLR. Jestem zadowolona z wózka choć lekki zupełnie nie jest. Tzn pod pache go nie weźmiesz ale fajnie sie składa i na wycieczki w tym samolotowe jest ekstra. Nasze dzieci duże więc stąd decyzja na ten model ale Twoja Emilka może taka duża nie będzie w końcu to dziewczynka :) więc polecam Ci te mniejsze modele XT albo Questa właśnie. I powiem tak parasolka nigdy nie będzie jeździła super płynnie tzn te wózki maja być lekkie mają cienkie stelaże i małe kółka (choć mój xlr i tak ma je wyjątkowo duże). To duża różnica jak przechodzi się ze zwykłago wózka głęboko-spacerowego z dużymi pompowanymi kołami na parasolkę.

Kurcze ja mam te ośmiorniczki i nic sie z nimi nie dzieje. Nie wiedziałm że wymagają specjalnego traktowania :-p:-D. No w każdym razie nic się z nimi na razie nie dzieje (Franek ma je rok) a teraz przeżywają swój renesans bo Franek odkrywa je na nowo rzucając nimi z całej siły o ścianę w łazience :rofl2::baffled:. Średnio co piąta się podczas tego rzutu przykleja do ściany przyssawką i razem z Milkiem mają z tego niezłą zlewkę :cool2:

No i mamy listę prezentów dla dzieciaków bo dziadki wypytuja co tam kupić to ich wyręczyłam i wybrałam parę rzeczy :sorry2::

Dla Frania:

Crocopen Zestaw Startowy

i do tego dodatki:
Crocopen Książka Interaktywna Cudowny
Crocopen Książka Interaktywna Wizualne
Crocopen Karty Interaktywne Mówiące
Crocopen Książka Interaktywna Zabawa

Plui Deszczowa Piłka Zielona
Cars 2 w1 Skrzynka Na 40 Aut + Trasa V3617 do jego kolekcji resoraków z cars2
Trunki Walizeczka Jeżdżąca Rex na swoją wiosenną podróż samolotową po raz pierwszy jako pełnoprawny pasażer z własnym bagażem :)

A dla Milunia:
Vulli Sophie la Girafe w Pudełku na jego ząbki :)
Tiny Love Zabawka Słoneczny Spacer
Fisher Price Kąpielowa Kaczuszka 75676
Lamaze Zestaw Grzechotek Na Rączki i Nóżki

I to by było na tyle :)

Do góry