reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Eve zaszalałaś, super zakupy
Edzia mnie uciekły spodnie ;( a wszystko przez chciwość, chciałam punkty payback x7...
Nadii takie okazje, szkoda nie korzystać, następnym razem mogę milczeć ;P
My głównie kupiliśmy... skarpetki ;)

Jak widać głównie Ada została obkupiona :-D Mam po niej starszne zatrzęsienie ubrań, których się pozbywam pomalutku, bo Wojtek sukienek nie załozy przecież.

Edzia nie tylko tobie wykupili mi też, zdążyłam kupić Marceli sukienke z Kubusia Puchatka z bodem i różowe spodnie ale to rozmiar już 80 cm, bo jak miałam w koszyku sukienkę w zebrę i body 5 par to jak przyszło do płacenia to zostały tylko różowe spodnie i szlag mnie jasny trafił:wściekła/y:mam nadzieje ze wkrótce coś podobnego znowu bedzie.

A my liczymy na ciocie z USA bo tam są wyprzedaże teraz i obiecała, ze Marceli cos wyśle, ostatnio wysłala jej paczke całe pudło nowych rzeczy różxnych rozmiarów z firmy carters i używane z GAP-a ale ekstra sa, jakościowo niech nasze sie chowają i teraz liczymy że jednak coś mała znowu dostanie:-)

A ja właśnie dostałam dziś ciuszki po siostrzenicy i między innymi z Gapa (super) i Mothercare i takie różne:) Fajne. jedne mniejsze i większe, dresiki, bluzeczki :) Tylko gdzie ja to pochowam pytam się?

Eve no Wojtuś sukienek nie założy, ale może druga córka już tak?:-)

Daria możesz mi powiedzieć bo planuję kupić kombinezon z Coccodrillo na zimę, a Ty jesteś obeznana z tą firmą, grube one są , czy raczej cieńsze?

reklama
Do góry