reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kosinka - mi się buty szybko nudzą, mam jedne takie kozaczki skórzane, kupę kasy na nie wtedy wydałam i nie chodze w nich prawie wcale. W tamtą zimę ani razu nie miałam ich na nogach. Za te dałam 130 zł więc normalna w miarę cena jak w sklepach, zobaczymy.

reklama
EVE ja mam zawsze straszny problem z kupieniem butów...jak juz mi sie coś spodoba to albo rozmiaru nie ma albo obcas nie wygodny. A znimowe to od 3 lat kupuje prawie takie same...różnią sie ewentualnie kolorem i lekko obcasem.
Mnie teraz te kuszą...limango - klub zakupowy:tak:. Kiedyś w glanach chodziłam więc taki lekki powrót do przeszłości:-D. Tylko mam problem z rozmiarem...w zasadzie to nosze 35-36, mierzyłam stopę wychodzi mi 22,5 i nie wiem czy 37 nie wziąć, no bo w końcu skarpete trzeba wcisnąć.

kosinka - ale masz małą stopę. Jak byś szpilek potrzebowała to daj znać mam jedne na zbyciu, takie małe 37 :tak: Obcas dla mnie był za wysoki a w ogóle to za małe kupiłam:baffled: w sumie to nie wiem czemy ich wtedy nie oddałam :rofl2:

Kupiłam do pokoj dzieci takie zasłonki :

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Eve - mi się bardzo podoba ten fotel piłka. Teraz córeczka mojej kuzynki ma urodziny i widziałam taką truskaweczkę, tylko zastanawiam się czy wygodnie sie maluszkom na tym siedzi...

Tak piszecie o tych czapeczkach i foty wstawiacie fajne, że zaczynam coraz cześciej zastanawiać się nad sesja z naszą Kornelką.

No i muszę się zalogować na tym limango;)

Mamcia - powiem Ci , ze bardzo wygodnie :tak: Ja nawet na tym siadam jak czytam bajkę Adzie na dobranoc, Wojtusia na tej pufie kładę jak chcę by sobie popatrzył. Tam w srodku jest taki granulat że się poddaje ciału. On też lubi na tym poleżeć :-D

Eve śliczne firanki, świetne kozaczki. Podziwiam Was, że kupujecie w ciemno kozaczki. Ja mam oficerki z zeszłego roku, klasyczne czarne płaskie oraz drugie na obcasie. Za każde dałam ok 400 zł, ale te jedne mam już 3 rok:zawstydzona/y: Ja nie kupuje często butów. Jak kupie porządne kozaki to mam na parę lat:)

Kupiłam sobie płaczyk śliczny kolor pudrowy róż i czarny komin i czapkę do tego więc jestem happy bo już brzydką kurtkę miałam.

ania - ja też mam takie jedne zamszowe a nosze już 5 lat. No jak na tamte czasy to były dość drogie, ale warto było :tak: Laski jak się bty nie nadadzą to oddam i po sprawie :tak:

reklama
Eve szpilki to ja muszę mieć 35, bo 36 zazwykaj po kilku wyjściach mi się rozciągają i mam po butach:-(. Teraz to i tak jest w miarę ok, jak byłam kiedyś szczupła, to nie mogłam w butach na obcasie chodzić bo wszytkie były za wąskie:sorry2:.

Zasłonki piękne:tak:. W ogóle śliczny pokoik. Gosi pokój woła o pomste do nieba(patrz. tapeta) ale planujemy ogólny remont w przyszłym roku na wiosnę więc bez sensu żeby teraz tapetować a potem robić resztę. Dziś naszło mnie na planowanie remontu:tak: i wyczaiłam fajne łóżko ze stolikiem Łóżko piętrowe - dwufunkcyjne Katowice • Tablica.pl niestety ta oferta już nie aktualna, ale będziemy takiego szukać, jak coś to może sami zrobimy.
ania-aneczka
kozaków i adidasów nie boje się kupować przez internet. Innych bym nie kupiła. Ogólnie to mam zawsze problem z kupnem butów i nie lubie tego robić, a internet ułatwia sprawę:tak:.

Do góry