kosinka - mi się buty szybko nudzą, mam jedne takie kozaczki skórzane, kupę kasy na nie wtedy wydałam i nie chodze w nich prawie wcale. W tamtą zimę ani razu nie miałam ich na nogach. Za te dałam 130 zł więc normalna w miarę cena jak w sklepach, zobaczymy.
reklama
kosinka
Fanka BB :)
EVE ja mam zawsze straszny problem z kupieniem butów...jak juz mi sie coś spodoba to albo rozmiaru nie ma albo obcas nie wygodny. A znimowe to od 3 lat kupuje prawie takie same...różnią sie ewentualnie kolorem i lekko obcasem.
Mnie teraz te kuszą...limango - klub zakupowy. Kiedyś w glanach chodziłam więc taki lekki powrót do przeszłości. Tylko mam problem z rozmiarem...w zasadzie to nosze 35-36, mierzyłam stopę wychodzi mi 22,5 i nie wiem czy 37 nie wziąć, no bo w końcu skarpete trzeba wcisnąć.
Mnie teraz te kuszą...limango - klub zakupowy. Kiedyś w glanach chodziłam więc taki lekki powrót do przeszłości. Tylko mam problem z rozmiarem...w zasadzie to nosze 35-36, mierzyłam stopę wychodzi mi 22,5 i nie wiem czy 37 nie wziąć, no bo w końcu skarpete trzeba wcisnąć.
DariaN
kosinka mysle ze jakbys do nich napisala ze poyrzebujesz inny obwod glowy to nie byloby problemu. ja sama sie zastanawiam dla siebie nad taka czapa. bysmy z corcia rowne mialy.
kosinka - ale masz małą stopę. Jak byś szpilek potrzebowała to daj znać mam jedne na zbyciu, takie małe 37 Obcas dla mnie był za wysoki a w ogóle to za małe kupiłam w sumie to nie wiem czemy ich wtedy nie oddałam
Kupiłam do pokoj dzieci takie zasłonki :
Uploaded with ImageShack.us
Kupiłam do pokoj dzieci takie zasłonki :
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnia edycja:
Mamcia_86
Eve - mi się bardzo podoba ten fotel piłka. Teraz córeczka mojej kuzynki ma urodziny i widziałam taką truskaweczkę, tylko zastanawiam się czy wygodnie sie maluszkom na tym siedzi...
Tak piszecie o tych czapeczkach i foty wstawiacie fajne, że zaczynam coraz cześciej zastanawiać się nad sesja z naszą Kornelką.
No i muszę się zalogować na tym limango
Tak piszecie o tych czapeczkach i foty wstawiacie fajne, że zaczynam coraz cześciej zastanawiać się nad sesja z naszą Kornelką.
No i muszę się zalogować na tym limango
Mamcia - powiem Ci , ze bardzo wygodnie Ja nawet na tym siadam jak czytam bajkę Adzie na dobranoc, Wojtusia na tej pufie kładę jak chcę by sobie popatrzył. Tam w srodku jest taki granulat że się poddaje ciału. On też lubi na tym poleżeć
ania-aneczka
Eve śliczne firanki, świetne kozaczki. Podziwiam Was, że kupujecie w ciemno kozaczki. Ja mam oficerki z zeszłego roku, klasyczne czarne płaskie oraz drugie na obcasie. Za każde dałam ok 400 zł, ale te jedne mam już 3 rok Ja nie kupuje często butów. Jak kupie porządne kozaki to mam na parę lat
Kupiłam sobie płaczyk śliczny kolor pudrowy róż i czarny komin i czapkę do tego więc jestem happy bo już brzydką kurtkę miałam.
Kupiłam sobie płaczyk śliczny kolor pudrowy róż i czarny komin i czapkę do tego więc jestem happy bo już brzydką kurtkę miałam.
reklama
kosinka
Eve szpilki to ja muszę mieć 35, bo 36 zazwykaj po kilku wyjściach mi się rozciągają i mam po butach:-(. Teraz to i tak jest w miarę ok, jak byłam kiedyś szczupła, to nie mogłam w butach na obcasie chodzić bo wszytkie były za wąskie.
Zasłonki piękne. W ogóle śliczny pokoik. Gosi pokój woła o pomste do nieba(patrz. tapeta) ale planujemy ogólny remont w przyszłym roku na wiosnę więc bez sensu żeby teraz tapetować a potem robić resztę. Dziś naszło mnie na planowanie remontu i wyczaiłam fajne łóżko ze stolikiem Łóżko piętrowe - dwufunkcyjne Katowice • Tablica.pl niestety ta oferta już nie aktualna, ale będziemy takiego szukać, jak coś to może sami zrobimy.
ania-aneczka kozaków i adidasów nie boje się kupować przez internet. Innych bym nie kupiła. Ogólnie to mam zawsze problem z kupnem butów i nie lubie tego robić, a internet ułatwia sprawę.
Zasłonki piękne. W ogóle śliczny pokoik. Gosi pokój woła o pomste do nieba(patrz. tapeta) ale planujemy ogólny remont w przyszłym roku na wiosnę więc bez sensu żeby teraz tapetować a potem robić resztę. Dziś naszło mnie na planowanie remontu i wyczaiłam fajne łóżko ze stolikiem Łóżko piętrowe - dwufunkcyjne Katowice • Tablica.pl niestety ta oferta już nie aktualna, ale będziemy takiego szukać, jak coś to może sami zrobimy.
ania-aneczka kozaków i adidasów nie boje się kupować przez internet. Innych bym nie kupiła. Ogólnie to mam zawsze problem z kupnem butów i nie lubie tego robić, a internet ułatwia sprawę.