reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Jelsa też bardzo fajne łóżeczko, kuszący jest wymiar, starczy przynajmniej do 5 roku zycia :tak:

ann - w ikea są fajne pojemniki na pościel do kupienia na dzieciecym, pod takie łóżeczko wchodzą akurat dwie sztuki :tak: Zawsze coś można tam schować, nadmiar zabawek czy koc, itp.

A to nasz dzisiejszy zakup

20121102_103202.jpg

A my skusiliśmy się na ten polecany przez Was ogródek w smyku jest po 119.99,a ponieważ że można płacić punktami payback to udało się bez wydawania kasiorki ;)

reklama
Eve buty super, zastanawiałm si nad tymi na koturnie, ale w sumie na płaskim musiałabym coś kupić. I troche zniechęciło mnie to że one ze skóry nie są...byłam pewna że w tekiej cenie(przed zniżką) to skóra obowiązkowo.

Eve i inne chustowe dziewczyny;-). Szukałam czegoś żeby w zimniejsze dni zakryć dodatkowo Wojtka, coś w stylu tego polaru, a kasy mi szkoda było. Podeszłam do ciucholandu i za 32 zł kupiłam sweter, taki 3 rozmiary za duży, ale ładny i całkiem fajniie wygląda po zapięciu, polarowy bezrękawnik ze stujką więc jak jest wiatr mogę Małemu dodatkowo buźkę zakryć, L-ka wystarczająco się naciąga i większą bluzę polarową. Więc jestem wyposażona na całą jesień i zimę.

DariaN czapeczki rewelacja:tak:. Niestety na Gosie nie ma rozmiaru...głowe na za dużą:sorry2:.

Ostatnia edycja:
Do góry