reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Jelsa też bardzo fajne łóżeczko, kuszący jest wymiar, starczy przynajmniej do 5 roku zycia :tak:

ann - w ikea są fajne pojemniki na pościel do kupienia na dzieciecym, pod takie łóżeczko wchodzą akurat dwie sztuki :tak: Zawsze coś można tam schować, nadmiar zabawek czy koc, itp.

A to nasz dzisiejszy zakup

20121102_103202.jpg

A my skusiliśmy się na ten polecany przez Was ogródek w smyku jest po 119.99,a ponieważ że można płacić punktami payback to udało się bez wydawania kasiorki ;)

reklama
Eve buty super, zastanawiałm si nad tymi na koturnie, ale w sumie na płaskim musiałabym coś kupić. I troche zniechęciło mnie to że one ze skóry nie są...byłam pewna że w tekiej cenie(przed zniżką) to skóra obowiązkowo.

Eve i inne chustowe dziewczyny;-). Szukałam czegoś żeby w zimniejsze dni zakryć dodatkowo Wojtka, coś w stylu tego polaru, a kasy mi szkoda było. Podeszłam do ciucholandu i za 32 zł kupiłam sweter, taki 3 rozmiary za duży, ale ładny i całkiem fajniie wygląda po zapięciu, polarowy bezrękawnik ze stujką więc jak jest wiatr mogę Małemu dodatkowo buźkę zakryć, L-ka wystarczająco się naciąga i większą bluzę polarową. Więc jestem wyposażona na całą jesień i zimę.

DariaN czapeczki rewelacja:tak:. Niestety na Gosie nie ma rozmiaru...głowe na za dużą:sorry2:.

Ostatnia edycja:
Do góry