reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Agulka no nieszczęsna bo tak już od marca ją kupuję i kupić nie mogę. Nie podobają mi się te torby, albo za`małe albo coś zawsze, a te, które są ładne to są MEGA drogie... Takie tam moje żale :p.

reklama
Dziewczyny w piątek byłam zaopatrzyć sie w staniki do karmienia, najpierw chciałam te z h&M ale jakoś nie umiałam przypasowac. Podeszłam do atlanticu i kupiłam 2, czarny i biały pierwszy 39 zł, a drugi 30 zł:tak:. :-(akieś promocję mają, bo cena z metki to 69,99.Fajnie leżą i dobrze trzymają. W obwodzie za ciasny ale mam nadzieję, wzięłam obwód taki jak przed porodem i miseczkę rozmiar większą, mam nadzieje że będzie pasował. Stanik taki i widzę, że promocja we wszystkich sklepachSklep - Biustonosze. Jka coś to polecam :tak:

Ja zaliczyłam dziś znów Cocodrillo i nakupiłam małej sporo ciuszków i to za 5-10 zł za szt. Wkleję foto jak się trochę ogarnę, no ale teraz ważniejsze więc pozwolę sobie dużymi WAM napisać

DLA UŻYTKOWNICZEK MASZYNEK VENUS BREEZE
dziś w Tesco zakupiłam 4 nożyki do tej właśnie maszynki za 34,99 zł !!!!!!!!!!!!!!

Nie wiem, czy pamietacie, ale zrobiłam dla małej taka narzutkę różowo-biało-zieloną na szydełku i mama obiecała, że jeszcze przed porodem podszyje ją białym puszkiem.
No i wczoraj wracam z badań rano z moim mężulem, a w łóżeczku czeka niespodzianka;-)

Tak wyglądał na poczatku

kocyk.jpg

A tu po ulepszeniu mojej mamusi;-)
kocyk kornelki.jpg

reklama
Do góry