reklama
Agulka2012
Fanka BB :)
Betunia myszki malowała moja koleżanka, żeby było śmiesznie położna która ma odebrać nasz poród:-)
Edzia ja ma taką i jestem zadowolona: TORBA TORBY DO WÓZKA od bambi_pl (2415127143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Edzia ja ma taką i jestem zadowolona: TORBA TORBY DO WÓZKA od bambi_pl (2415127143) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kosinka
Dziewczyny w piątek byłam zaopatrzyć sie w staniki do karmienia, najpierw chciałam te z h&M ale jakoś nie umiałam przypasowac. Podeszłam do atlanticu i kupiłam 2, czarny i biały pierwszy 39 zł, a drugi 30 zł. :-(akieś promocję mają, bo cena z metki to 69,99.Fajnie leżą i dobrze trzymają. W obwodzie za ciasny ale mam nadzieję, wzięłam obwód taki jak przed porodem i miseczkę rozmiar większą, mam nadzieje że będzie pasował. Stanik taki i widzę, że promocja we wszystkich sklepachSklep - Biustonosze. Jka coś to polecam
DariaN
Ja zaliczyłam dziś znów Cocodrillo i nakupiłam małej sporo ciuszków i to za 5-10 zł za szt. Wkleję foto jak się trochę ogarnę, no ale teraz ważniejsze więc pozwolę sobie dużymi WAM napisać
DLA UŻYTKOWNICZEK MASZYNEK VENUS BREEZE
dziś w Tesco zakupiłam 4 nożyki do tej właśnie maszynki za 34,99 zł !!!!!!!!!!!!!!
DLA UŻYTKOWNICZEK MASZYNEK VENUS BREEZE
dziś w Tesco zakupiłam 4 nożyki do tej właśnie maszynki za 34,99 zł !!!!!!!!!!!!!!
Mamcia_86
Nie wiem, czy pamietacie, ale zrobiłam dla małej taka narzutkę różowo-biało-zieloną na szydełku i mama obiecała, że jeszcze przed porodem podszyje ją białym puszkiem.
No i wczoraj wracam z badań rano z moim mężulem, a w łóżeczku czeka niespodzianka;-)
Tak wyglądał na poczatku
A tu po ulepszeniu mojej mamusi;-)
No i wczoraj wracam z badań rano z moim mężulem, a w łóżeczku czeka niespodzianka;-)
Tak wyglądał na poczatku
A tu po ulepszeniu mojej mamusi;-)
reklama