reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
u nas tez trzeba miec własny termometr...no porażka:confused: śmiałam się do mojego N ostatnio że za niedługo własne łóżka każą przywozić do szpitala nie mówiąc o akcesoriach do operacji...:dry::confused::no:

a pozostałe 3 czarne worki misiów schowane pod łóżkiem, czekaja az moj skarbek bedzie miał własny pokój - misiowe królestwo...

Dzieki dziewczyny :happy2:

Pupui - piękny kącik kolory rewelka

Ja już mam wyprawkowy komplet. Tak się we wtorek denerwowałam że miało parę rzeczy jeszcze do mnie dotrzeć i ich nie ma a tu nagle dzwonek do drzwi i kurier z zamówieniem z apteki. A za chwile A. wchodzi do domu i przynosi ze skrzynki list i awizo. W liście ta nakładka kolorowa na pałąk o której ta babeczka jak wózek mi wysyłała to zapomniała no ale jest :-) - wystawiłam mega pozytywa bo super zadowolona jestem (jakby któraś z was chciała np maclarena dl starszego dzieciaka to polecam bo ma je w super stanie i za dużo niższą kwotę niż w sklepie :tak:). A awizo (nawiasem mówiąc pozostawione w skrzynce dzień wcześniej a cały czas byłam w domu :wściekła/y:- no ale to poczta polska) to był mój staniczek do karmienia z Triumpha. Zamawiałam na czuja z Allegro bo nigdzie w sklepach nie było mojego rozmiaru i jest ok. :-).

A jeśli chodzi o zamówienie z tej apteki to bardzo polecam. Czas realizacji nie taki ekspresowy bo ok. tygodnia ale ceny rewelacyjne i wszystko pięknie zapakowane w folię bąbelkową i zabezpieczone. Odbiór osobisty w Gdańsku jakby co dla dziewczyn z tamtych okolic a przesyłka też niedroga. I bardzo duży wybór (ja np. z serii Emolium kupiłam sporo bo było najtaniej :tak:)

Tu macie linka apteka nazywa się Gemini

Apteka Internetowa Gemini

A do mnie monitor oddechu właśnie przyszedł ;)))). Już sprawdziliśmy na jakiej zasadzie działa ;))). Jeszcze tylko pościel (teściowa ma kupic), ta nieszczesna torbe do wózka i mamy zupełny koniec zakupów Zuzkowych. W końcu ;).

Edzia dlaczego nieszczęsna? nie możesz dostać nigdzie torby do wózka?
A ja pochwale się kącikiem Antka:
Zdjęcie0493.jpg Tylko jeszcze nie ubrałam pościeli żeby się nie kurzyła.

To namalowane na kartonie rysunki przyklejone do płótna. wiesz my mieszkamy teraz u dziadków i oni w pokoju gdzie bedzie mały mają sciany w kwiaty... chciałam to załsonić.

reklama
Aaa oki dzięki za info. No to taka fajna ruchoma ścianka i dekoracje można w każdej chwili zmienić :-)- proste i skuteczne ;-). A kto u Was ma taki talent plastyczny :-)?

Do góry