reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Nadalko jestem pod wrażeniem;)
A ja jestem tak podjarana ze mnie nosi;) Właśnie przyszła 12 kg. paczka z Anglii od mojego brata i bratowej z ciuszkami dla małego:szok::-D jejjjj...prawie padłam jak je oglądałam:-D same oryginalne, next, disney i adidas:-D:-D:-D juz sie nie mogę doczekać jak ubiorę mojego synusia w te cuda, Nawet butów ma teraz więcej ode mnie:-)
Martwiłam się ze mam mało ciuszków a teraz martwię się w drugą stronę, tym bardziej że dwie kuzynki już mi powiedziały że też mi przywiozą ciuszki po swoich synkach...;-)

reklama
Dziewczyny pisałyście kiedyś o laktatorach, ja jakoś nie kodowałam tego bo stwierdziłam że nie bedzie potrzebny, a teraz jednak będzie czy ewentualnie mogłybyście napisać który jest dobry i jakie kupiłyście? będę bardzo wdzięczna
nadalko komoda ekstra, pojemna bardzo

EVE - i dobrze zrobiłaś bo pewno później byś żałowała a tak problem torby z głowy :) gratuluję zakupu oi daru przekonywania :)
nadalka - super kącik dla Igusi, a komoda wymiata :)
justa - super że tyle dostałaś ja niestety tak dobrze nie mam :)

aha dla zainteresowanych widziałam że od jutra w naturze Pampersy mini są w promocji za 34 zł :)

ania2403, ja dostałam od siostry Avent ISIS ręczny, ona była zadowolona.
Nadalka, moja torba podobnie wypchana, a jeszcze mam parę rzeczy odłożonych i mąż poinformowany, co i gdzie, to mi dowiezie..
Ja to już nawet dużo większe ciuszki kupuję, jak mi się coś w "ciuchbudzie" bardzo spodoba i jest "w moim stylu":zawstydzona/y:

Dziewczyny pisałyście kiedyś o laktatorach, ja jakoś nie kodowałam tego bo stwierdziłam że nie bedzie potrzebny, a teraz jednak będzie czy ewentualnie mogłybyście napisać który jest dobry i jakie kupiłyście? będę bardzo wdzięczna
nadalko komoda ekstra, pojemna bardzo
ja również polecam ręczny Aventa - nawet będe miała jeden do sprzedania bo jak nie było to nie było a teraz mam dwa - jakby co wiesz gdzie mnie szukać :)

Nadalko komoda super i kącik Igusi śliczny :-) a torba całkiem normalna, bo ja dla Małej zabieram tylko pampersy, krem i chusteczki i też podobny gabaryt.

CharlotteB ja się wcale nie dziwię, bo ciucholandy mają to do siebie, że się kupuje jak jest, bo jak potrzeba to akurat nie ma :-D

Nadalka ale masz porządek- i wszystko już ma swoje miejsce!!
Daria co to za sklep natura? w poznaniu chyba go nie ma co?
ja jutro zaczynam pakowanko małego do szpitala.... wiec mój porządek jutro się skończy:)

reklama
Do góry