Dziewczyny, mam okazję kupić nową oryginalna torbę jane w kolorze mojego wózka (gondoli i spacerówki) za 149 zł i kurier gratis. I nie wiem, bo to ciągle dużo, ale tego koloru już nie ma w sklepach, znalazłam w jednym internetowym za 299 zł (ten konkretny kolor/kolekcja), to chyba jest okazja by ja wciągnać, co??
reklama
DariaN
Fanka BB :)
EVE a wiesz ze ja dzis oglądałam torbę z gondolą capazo w twoich kolorach i mówię sobie że dla ciebie i że szkoda że masz już gondolkę bo byś miała i torbę a tu proszę taka okazja
Ja bym się nie zastanawiała tylko brała
A tak w ogóle to dziś mi przysłali fotelik i aż się pobeczałam ze szczęścia i mówię no córcia teraz możesz wychodzić bo masz w czym do domku wrócić
Ja bym się nie zastanawiała tylko brała
A tak w ogóle to dziś mi przysłali fotelik i aż się pobeczałam ze szczęścia i mówię no córcia teraz możesz wychodzić bo masz w czym do domku wrócić
DariaN
tak na allegro coś takiego ty masz turkus prawda
*A* JANE GONDOLA CAPAZZO+TORBA (2398148123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
*A* JANE GONDOLA CAPAZZO+TORBA (2398148123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DariaN - to jest tapicerka z tej kolekcji wczesniejszej co mi ukradli tą spacerówkę, a teraz ja mam taki kolor Fotelk samochodowy Jane MATRIX - Torba GRATIS!!! (2409347428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, ze to jest matrix a ja mam capazo, a torbę sie z nimi własnie dogadałam
DariaN
DariaN - to jest tapicerka z tej kolekcji wczesniejszej co mi ukradli tą spacerówkę, a teraz ja mam taki kolor Fotelk samochodowy Jane MATRIX - Torba GRATIS!!! (2409347428) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko, ze to jest matrix a ja mam capazo, a torbę sie z nimi własnie dogadałam
to coś mi sie pomieszało już z tymi kolorkami
chociaż jak dla mnie to ten obecny chyba nawet lepszy kolorek a torba mówię ci nie zastanawiaj się bo będziesz żałować później że nie wzięłaś
ja tez sobie tak żałowałam i żałowałam na torbe do wózka, ale wreszcie pomyslalam (a ze torebki kocham, uwielbiam...nigdy dośc) kurde min 2 lata bede tej torby używac, oszczędzam sobie na wielu innych rzeczach... a to zaszalałam. Co prawda używana kupiłam (stan idealny), bo nowa 75 funtow kosztuje.
EVE ja bym sie nie zastanawiała bo może byc za poźno...
a to moja wymarzona torba. Napatrzec sie nie moge ;-)
EVE ja bym sie nie zastanawiała bo może byc za poźno...
reklama
ania-aneczka
Eve bierz Znamy się już troszkę i wiem, że będziesz mega zadowolona jak kupisz Jeśli są pieniążki to kup : Mówię CI