reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

przyszły do mnie dzisiaj paczki
kupiłam na allegro 4 pajace i 11 body za 18 zł (to już większe rozmiarki poluję)
i przyszedł pokrowiec na przewijak i prześcieradełko do wózka
i tu jestem zła na siebie
jak mogłam nie pomyśleć żeby wziac troszkę większy rozmiar tego prześcieradełka do wózka bo materacyk mi się zwija bo ta gumka go ściąga wrrr :wściekła/y:
ale nic mama jutro idzie do krawcowej to może ona cos poradzi na to albo spruje trochę gumki czy coś echh

reklama
ja czekam na wiadomość ze sklepu, że baza jest do zapłacenia. Niby w poł. czerwca. Miło z ich strony, że zapłacić mogę, jak będzie na stanie.
Baza i monitor oddechu i mam wsio (szkoda, że na koniec takie grubasy zostały, baza Jane ma chorą cenę niestety...)

no własnie Aniu
mam nadzieję że krawcowa coś z tym zrobi bo nie powiem wkurzyłam się a tak ladnie wyglada
daję jej ten materacyk i prześcieradełko i niech duma :D

Roża ja właśnie przeżyłam szok. przedwczoraj wieczorem zamówiłam monitor oddechu a dziś rano kurier już go przyniósł;-) oj będę go dziś testować:-D

Joasiu zrobi CI :) Moja mama mi na miejscu gumkę poluźniła więc luzik :) albo wypruć gumkę i tylko tak nakryć na materacyk. Beznadziejne te gumki są . Te materacyki też takie wiatrem podszyte:)

No mnie został jeszcze fotel do karmienia i śpiworek. Śpiworek może dzisiaj mama uszyje. Ściany pomalowałam wczoraj, więc są białe, takie jak chciałam :-) Z ważnych rzeczy muszę kupić jeszcze lampę, ale zastanawiam się jaką, bo nie chcę, żeby mi światło za bardzo rozbudzało małą. Nie mogę takiej do kontaktu, bo kontakt przy podłodze... chciałabym stojącą, ale miałam przy Ninie nakryłam pieluchą i o mało co się w nocy nie spaliłyśmy :baffled:
No więc, muszę znaleźć coś sensownego...

ja czekam na wiadomość ze sklepu, że baza jest do zapłacenia. Niby w poł. czerwca. Miło z ich strony, że zapłacić mogę, jak będzie na stanie.
Baza i monitor oddechu i mam wsio (szkoda, że na koniec takie grubasy zostały, baza Jane ma chorą cenę niestety...)

Roza a gdzie zamawialas baze do fotelika i ile placilas jak mozna wiedziec bo ja gdzies widzialam baze za 650 ale kurcze jz nie bardzo pamietam gdzie choc powiem szczerze ze chyba zrezygnuje i tak z jej kupna ze wzgledu na ta akcje co z wozkiem wyszla. A tak wogole to ta baza to tylko do tego niemowlecego jest czy do kazdego kolejnego jane tez?

reklama
Joasiu- właśnie się zastanawiam nad słabszą żarówką, albo kupię lampki na stoliki nocne i wtedy dziecko nie będzie miało u siebie bezpośredniego światła ;-)

Do góry