reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Edzia ten z Anne Geddes jest taki subtelny. Naprawdę fajny. Fajnie się zapowiada też ten "Bobasowy dziennik", tylko kurczę jakoś mało widać na tych zdjęciach, nie do końca wiadomo co jest w środku.

reklama
Sophie fajne te staniki. Ja dziś też byłam na poszukiwaniach staników do karmienia i kupiłam 2- czarny i cielisty. Ogólnie mam już 3 i więcej nie zamierzam kupować
Jelsa literki suuuuuper!!!!
Edzia ja tż mam albumik A.Geddes moje pierwsze 5 lat i jest super. Fajnie wykonany i te cudne zdjęcia!!

Jelsa cudne literki!!! Ja już od dawna choruję na takie, ale wiem, że z materiału tak super mi nie wyjdzie, mimo, że mam maszynę i umiem szyć proste rzeczy:tak:
Ale napaliłam się, że po weekendzie, jak już się ogarnę z zaliczeniami,to zamówię filc w arkuszach i zrobię coś na wzór tych:
www.skarpetkowo.blogspot.com

a ja zrobiłam kolejne podejście do fotelika i może tym razem się uda tak więc trzymać kciuki :)
oto moje zamówienie 8892551.jpg

Literki kupiłam od Babki która która takie i jeszcze wiele innych cudenek potrafi uszyć, wystawia swoje prace także na allegro, jak któraś będzie zainteresowana to dam namiar

jelsa pewnie, że zapodaj :tak:
co do albumiku...najpierw się podjaralam, że też chcę... ale kalendarz ciąży leży praktycznie czysty... najpierw od tego rzygania nie mogłam na niego patrzeć, a teraz już po ptokach, nie wiele pamiętam i mi się nie chce, więc raczej będę stawiać na zwykły album ze zdjęciami, tylko wyklejany + jakieś dopiski, z ciąży chcę właśnie taki zrobić :-)

reklama
Do góry