reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
justyna, takie jak do kołyski około 40x 80 lub coś w ten deseń :tak:

doe- ja tez pieluszkę chcę stosowac flanelową :tak:

jakie piękne huśtawki, maty!!!!!!! Super ;)

A do wózka też pieluszka flanelowa:tak:

Ja kupię w Tesco do wózka prześcieradełko z gumką bo mam też kołyskę czyli podobny rozmiar to mi się wymiennie przyda i kosztuje tylko 8,99 zł za dwie szt w paczce ale pewnie, można też pieluszki użyć jak najbardziej :tak:

aiwpa - taka tajemnicza jesteś, jaki kolorek wózia wybraliście?? Pościel będzie ślicznie wyglądała w połączeniu z lokatorem w środku :tak:

Kurcze, ja to nawet jak bym chciała to prześcieradełko to w mojej gondoli to trochę utrudnione, bo jej dno połączone jest z resztą materiału jakby (materacyk jest w środku pod tym materiałem). Oczywiście dla chcącego nic trudnego, można by wyciągnąć materacyk, oblec go w prześcieradełko i położyć poprostu na ten materiał. A to mój taki monolog - nie musicie czytać :-D Głośno myślę.

reklama
betunka a tam prześcieradełka to w jakim wymiarze są w tym tesco?
i jakies kolory są?
bo u mnie materacyk jest jakby oddzielnie i w sumie można byłoby sie pokusić bo cena nie jest ogromna :-D

Do góry