reklama
justyna280788
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny w takim razie też tal zrobię. Dobrze ze jesteście :-)
Agulka2012
Eve nasz kuzyn sobie chwali tą huśtawkę. jeśli masz na nią miejsce to kup
Ja kupię w Tesco do wózka prześcieradełko z gumką bo mam też kołyskę czyli podobny rozmiar to mi się wymiennie przyda i kosztuje tylko 8,99 zł za dwie szt w paczce ale pewnie, można też pieluszki użyć jak najbardziej
DariaN
martulka - rewelacyjna mata
aiwpa - śliczna pościel
EVE - huśtawka świetna jak jest okazja to trzeba korzystać
aiwpa - śliczna pościel
EVE - huśtawka świetna jak jest okazja to trzeba korzystać
aiwpa - taka tajemnicza jesteś, jaki kolorek wózia wybraliście?? Pościel będzie ślicznie wyglądała w połączeniu z lokatorem w środku
Kurcze, ja to nawet jak bym chciała to prześcieradełko to w mojej gondoli to trochę utrudnione, bo jej dno połączone jest z resztą materiału jakby (materacyk jest w środku pod tym materiałem). Oczywiście dla chcącego nic trudnego, można by wyciągnąć materacyk, oblec go w prześcieradełko i położyć poprostu na ten materiał. A to mój taki monolog - nie musicie czytać Głośno myślę.
Kurcze, ja to nawet jak bym chciała to prześcieradełko to w mojej gondoli to trochę utrudnione, bo jej dno połączone jest z resztą materiału jakby (materacyk jest w środku pod tym materiałem). Oczywiście dla chcącego nic trudnego, można by wyciągnąć materacyk, oblec go w prześcieradełko i położyć poprostu na ten materiał. A to mój taki monolog - nie musicie czytać Głośno myślę.
reklama