reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

odebrałam paczkę z apteki DOZ. Mam 1 paczkę newbornów do szpitala, octenisept, sól fizj. i gaziki

jaki krem z filtrem polecicie dla noworodka? Mam na oku Linomag 30

reklama
róża ja też mam linomag:)
wizyta w mieście udana. nie dość że w urzędzie wszystko załatwiłam to jeszcze zrobiłam małe zakupy:-)2 sukienki dla mnie i po bluzeczce dla moich chrześniaczek bo w maju mają obie imieniny.
DSC_1883.JPG
DSC_1881.JPG DSC_1882.jpg

Cześć :-)

dziewczyny myślałyście o swoim ciele po wszystkim? Tzn słyszałam, że po porodzie ponoć nosi się jakieś majtki albo pas przytrzymujące brzuchol i smaruje się skórę jakimiś specjalnymi kremami, żeby szybciej wszystko doszło do siebie.. Wiecie coś więcej na ten temat??

Co do linomag na słońce to chodzi Wam o to: Linomag Sun, krem z filtrem mineralnym, SPF30, 50 ml - Portal Dbam o Zdrowie

natkusia ja zaopatrzyłam sie w ten crem - balsam ujedrniajacy stosowani po odchudzaniu i porodzie i mam getry i majty takie specjalne z takim pasem na brzuch, do tego w planie bieganie.

Różo ja również mam ten linomag dla Kluski :-)
Agulko super sukienki, o bluzeczkach nie wspominając :-)
Natkusia jeszcze o tym nie myślałam.. ale faktycznie.. coś by trzeba ze sobą zdziałać już po :-)

Dziś zostałam o 10 obudzona przez kuriera - potem 2 godziny na spokojnie składałam z takich części:

łóżeczko dla Emilki, które już ustawiłam w Jej kąciku :-)

Pościele przygotowane w szafie, ale jeszcze nie będę ich wkładać do łóżeczka.. żeby się nie zakurzyły :-D z resztą jeszcze półki trzeba zamontować, kabel zwisający z sufitu zamaskować, itp. ale już jestem dużo spokojniejsza, że w razie "w" Emi już ma swoje "miejsce" po tej stronie brzuszka :-)

ja zakupiłam ten linomag:tak:
a ten pas właśnie też oglądałam, ponoć można go założyć dopiero po połogu
martulka- słodkie łóżeczko dla małego słoneczka:tak:

reklama
Do góry