reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Bardzo fajne te rożki
Ja też już mam kupiony, ale te śliczne
Kosinko bardzo fajny kolorek tej koszulki, ale nie da się karmić nie? NO, ale zobaczymy
Daria śliczny płaszczyk
Kosinko bardzo fajny kolorek tej koszulki, ale nie da się karmić nie? NO, ale zobaczymy
Daria śliczny płaszczyk
Mysza1984
lalllalalala ;-)
hahaha mnie się opcje pozmieniały, teraz stawiam na bugaboo bee z cocoonem dla niemowlaka. My niestety musimy mieć wózek, który wejdzie do samolotu, a taki na pompowanych wielkich kołach nie bardzo się sprawdzi...
Jeszcze decyzja nie podjęta, ale bee ma więcej zwolenników (wśród mojej rodziny), więc myślę, że jeśli trafi się fajna okazja, to kupię używany. Marzy mi się żółty kolorek:

Tutaj nie ma śniegu, chodniki są jakie są (szału oczywiście też nie ma), trochę wieje.
Nie wiem, myślę dalej ;-)
Jeszcze decyzja nie podjęta, ale bee ma więcej zwolenników (wśród mojej rodziny), więc myślę, że jeśli trafi się fajna okazja, to kupię używany. Marzy mi się żółty kolorek:

Tutaj nie ma śniegu, chodniki są jakie są (szału oczywiście też nie ma), trochę wieje.
Nie wiem, myślę dalej ;-)
twilight
Szkoda, ale pewnie trafi Ci się jakiś lepszy :-) Trzymam kciuki :-)
ania-aneczka
Betunko mnie się bardzo ten kolorek podoba
Sama taki chciałam, ale mężowi się nie widział
Myszo dla mnie nie bardzo ten kolorek, ale to kwestia gustu
Myszo dla mnie nie bardzo ten kolorek, ale to kwestia gustu
kosinka
aniu bez stanika by sie dało...ale na początku ciężko bez stanika, może potem jak pokarm sie unormuje. Js ostatnio kupiłam w biedronce koszule, taką wiązaną z taką łezką...do karmienia będzie idealna.
Pokusze sie też na tą z Lidla...tylko trzebaby sprawdzić czy te guziczki rozpinane czy tylko dla ozdoby.
Pokusze sie też na tą z Lidla...tylko trzebaby sprawdzić czy te guziczki rozpinane czy tylko dla ozdoby.
twilight
Ann powiedz mi, ta Twoja koszulka z kotkiem to głęboko się rozpina? Bo bardzo mi się spodobała i znalazłam taką na all :-) I jak rozmiarowo wygląda? czy normalne są czy jakieś zniżone zawyżone?
kosinka
Dziewczyny a orientujecie sie w temacie tego wózkaWózek 3w1 Implast Bolder SD Ecoiline, Lilac Blue (2287505857) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.?
Wizualnie bardzo mi sie podoba, ale w sklepie nie przyglądałam mu się za bardzo. Zależy mi bardzo na pożądnych amortyzatorach a boje się czy nie są one za twarde.
Wizualnie bardzo mi sie podoba, ale w sklepie nie przyglądałam mu się za bardzo. Zależy mi bardzo na pożądnych amortyzatorach a boje się czy nie są one za twarde.
reklama
Mysza no ja też chciałam Bugaboo ale cameleona tylko że on jeszcze droższy i stwierdziłam że nie ma sensu jednak. A marzył mi się taki w wersji denim (najdroższy oczywiście
) i do tego na zmianę dla kontrastu jakaś intensywnie kolorowa budka ech...
Ale to pewne że to są specyficzne wózki takie bardzo według mnie designerskie i wielu osobom się nie podobają. Ja też lubię takie żywe kolory tylko z tym żólciakiem w Polsce to bym sie zastanowiła bo mój A. ma taką koszulkę i zawsze cały w muszkach latem

Ale to pewne że to są specyficzne wózki takie bardzo według mnie designerskie i wielu osobom się nie podobają. Ja też lubię takie żywe kolory tylko z tym żólciakiem w Polsce to bym sie zastanowiła bo mój A. ma taką koszulkę i zawsze cały w muszkach latem