reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

aniu ja kupię jeszcze jeden cienki ten co ty mi linkowałaś bo mi się bardzo ten z motylkiem podobał :)
wiesz co ja myślę że ten roz. S/M ci w zupełności wystarczy, ja chyba zamówię jeszcze o roz. mniejszą ale tym razem tą Ciążowa koszulka nocna do karmienia S/M (2258112928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :) bo w tej co mam ten biały materiał jak podciagniesz w górę to cucyś wychodzi (może ze względu na to że jest trochę za duża) 20120411_210039.jpg
grubszy kocyk to bliżej jesieni kupię w razie czego jest jeszcze rożek no nie ???!!!
a widzisz bym zapomniała bo ja tak późno bo składałam kołyskę i cholera nie chce mi się wgrać zdjęcie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Kalcha dzięki :) Tak właśnie zrobie, ze grubszy to jakoś w okolicach jesieni:)
Daria dokładnie jeszcze rożek jest i śpiworek:) Także gitara;)

Teraz tak sobie myślę. Bo mam tylko dwie bluzy na 86 z kapturkiem (mąż kupił na wielkanoc) no i nie wiem czy nie dokupić jakiejś nawet używanej na 56 czy 62. Co sądzicie? Bo w takiej 68 dziecko się utopi nie?

Jelsa- ja dziś go dotykałam i sama zastanawiałam się nad jego zakupem, ale skusił mnie inny:) ten o który pytasz jest mięciutki i milusi:-) kolory takie jak na zdjęciu:-)
wika- a patrz... u mnie w sklepie są w promocji po 24 zł teraz, a się zastanawiałam czy go nie kupić...

Kaliope dzięki w takim razie jutro go sobie nabędę
Ania ja w tej koszuli śpię już 2miesiące, nic się nie dzieje, mnie układa się bardzo ładnie,więc Daria pewnie kupiła za dużą, albo ma za duży biust do tej koszulki, ja mam zdecydowanie mniejszy

Daria jest jeszcze szansa że piersi podczas karmienia będą jeszcze większe, to może sie dopasujesz, albo może wymień ją póki nie używana

jelsa spoko zamówię w razie czego mniejszą :) szkoda kasy na odsyłanie itp.
a widzisz bluzkę u niej zamówiłam i ta w ogóle się nie ciągnie zobaczymy jaka będzie jak ją założe

Wczoraj z mezem bylismy na dzidziowych zakupkach i kupilismy duuuzo ;) mam nadzieje ze wszystko wypisze ale jak o czyms zapomne to sie pochwale z domku bo przez.szpital nie zdazylam sie tymi bajerkami nacieszyc :( to zaczynam 2 sliczne kocyki takie wlochacze z misiami stalowy i czerwony ( z mysla o wozku czerwony) moj maz wybral polarkowy cieplusi kocyk z tygryskiem taki troszeczke wiekszy...10 pieluszek tetrowych,3 flanelowe...komplet nozyczki i cazki w pudelku,2 butelki...mala i duza lovi, szczotki do tych butelek,lancuszek do skoczka taka slodka niebieska biedronka...przytulanka szmacianka,gabka do kapieli,smoczki do zwyklych butelek 4....(bo mam nowe buteleczki Gerbera) gruszke do noska taka rozkrecana, ceratke na materac...sliczne przescieradelko i 2 na przewijak. To chyba.wszytko oczywiscie jestesmy lzejsi o 330 zl ale.z.zakupow ciesze siejak male dziecko. Musze jeszcze z 3 pieluszki flanelowe dokupic bo wczoraj w sklepie gdzie bylismy skonczylu sie.

reklama
Do góry