To i ja dorzucę coś od siebie
Zazdroszczę kupna wózka, ja mam dobry po Zuzi i nie będę kupować.
W wózku najważniejsza dla mnie była wielkość gondoli, chciałam jak największą by jak najdłużej Zuzia była w niej wożona, urodziła się na koniec kwietnia i do końca lutego była wożona, 10 miesięcy, tyle, że gondola miała funkcję podnoszonego siedzenia i w niej siedziała, zima wtedy była dość sroga, a że mała się mieściła to i ja zadowolona byłam, a mój wózek to Implast Bolder 3 polecam z czystym sumieniem, teraz już są nowsze wersje i kolorystyka
IMPLAST BOLDER SD 2012 ECOLINE FULL ZESTAW GRATIS (2003816165) - Aukcje internetowe Allegro
Leżaczek bujaczek super sprawa, długo nam służył i Zuzia zadowolona ja miałam taki tylko wzór się zmienił i cena MOCNO podskoczyła
FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 3W1 0-18 KG T4145 (1981705298) - Aukcje internetowe Allegro
Karuzela rewelacja mega zadowolona byłam Zuzia gugała do niej, usypiała i ją uwielbiała
FISHER PRICE KARUZELA RAINFOREST KARUZELKA (1998551973) - Aukcje internetowe Allegro
Mata u nas niekoniecznie aż taka rewelacja, może dlatego że mała była, no w każdym razie jak dla mnie może być może nie być
Chodzika absolutnie nie używaliśmy, a pchacz nie zdał egzaminu
Śpiworki do spania bomba!
Ubranka najlepsze bodziaki, śpiochy, pajace, bluzy z kapturem/kaftaniki/sukienki nie zdały egzaminy
Butelki avent polecam miałam z tomme tippee i nie odpowiadały mi i wymieniłam właśnie na avent
Ręczny laktator z baby one porażka na maksa, za to niania elektroniczna super działa nam do teraz
Mega POLECAM dla wrażliwych osób osłonki na sutki do kramienia
TOMMEE TIPPEE Osłona piersi silikonowa x2szt 2732 (1992187656) - Aukcje internetowe Allegro miałam z baby one, dla mnie ułatwiło to karmienia bardzo Zuzia nie miała problemu z załapaniem o co chodzi, a i przejście na butelkę było proste, oraz muszelki
Muszle laktacyjne AVENT ISIS 6szt Super Cena MK (1994446705) - Aukcje internetowe Allegro jak karmiłam Zuzię to z drugiej piersi leciał pokarm też i to w dość sporych ilościach, więc nic się nie marnowało, zwłaszcza, że musiałam jeszcze kilka razy jechać do szkoły więc zapas pokarmu był
Wanienkę miałam najprostszą z Ikei super mała i poręczna, później w wannie kąpałam ją na gąbce, tylko bardzo często trzeba je wymieniać
Mata do wanienki, materacyk do kąpieli 4 kolory (1982922211) - Aukcje internetowe Allegro
Ja osobiście nie polecam baldachimów bo jak dla mnie to zbiorowisko kurzu, a jednak nie pierze się tego codziennie
I jeszcze super sprawą jak dla mnie był klin do spania
http://allegro.pl/podusza-klin-bezpieczny-sen-i1984121991.html nawet jak dziecku się ulało to się nie zachłysnęło, na bank będę kupować ponownie
Ale i tak wszystko zależy od rodziców co im się podoba, a co nie i od dzieci, ale to wyjdzie w ,,praniu"
I na koniec zdjęcie prawie 10 miesięcznej Zuzi