reklama
DariaN
Fanka BB :)
ahh mclarena widzisz taka gapa ze mnie
ania-aneczka
Wózek Jedo Fyn 4DS Freeline (2247949126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko niech mi nikt nie podkradnie wózka bo dorwę Żartuje
Uciekam :*
Tylko niech mi nikt nie podkradnie wózka bo dorwę Żartuje
Uciekam :*
Agulka2012
ja też słyszałam że na lato krem z filtrem koniecznie musi być, nawet jeśli dziecko jest w cieniu. Mustela jest ok i jeszcze taka firma na L ale zapomniałam jaka. Ta 2 jest tańsza, jak mi się przypomni to napiszę
twilight
Hehe spoko spoko :-) Joasiah ma już wózio :-) A mojemu się kolor nie podoba
twilight
Joasiah ale wit. D organizm wytwarza nawet jak jest w cieniu, nie mówiąc już, że jest filtrem posmarowane, więc tu się nie ma czym martwić. Ja na pewno będę smarować. Filtr 50 na 100%. Myślę, że zainwestuję w Mustelę. Sama niestety też muszę 50 SPF używać :-(
Widzę, że tu niezła debata odnośnie wózków się rozwinęła my się jakiś czas rozglądaliśmy i najbardziej przypadły nam do gustu Roany (model Marita). Chcieliśmy kupić nowy, ale jakoś miesiąc temu udało nam się dostać używany dokładnie taki, jak w poniższym linku, z tym, że nasz ma jeszcze błotniki i koła gumowe (czy tam kauczukowe...coś jak w rolkach) zamiast dmuchanych:
Ostrzeżenie o przekierowaniu
Fotelik do niego to wydatek rzędu ok 350 zł i pewnie tyle wyłożymy za niego, bo ciężko w necie znaleźć sam fotelik. Ale spoko, na wózku i tak zaoszczędziliśmy
Ostrzeżenie o przekierowaniu
Fotelik do niego to wydatek rzędu ok 350 zł i pewnie tyle wyłożymy za niego, bo ciężko w necie znaleźć sam fotelik. Ale spoko, na wózku i tak zaoszczędziliśmy
reklama