reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Daria pierwsze widzę ten sklep:) No ale to nowa spacerówka X Lander 900 plus jeszcze gondola. A tu chce się zmieścić w 900 zł całość, ale dziękuje CI :) A spacerówkę chce kupić taką jak ma Eve:) Bardzo Nam sie spodobała w sklepie:)

EDIT o kurka , ale ta strona fajna:) Widze naprawdę dobre ceny. Chociaż przesyłka też swoje kosztuje. Później sobie popatrze na karuzele po ile stoją, bo koleżanka chciała nam sprzedać (a maż się uparł , że chce) no i porównam ceny.

Ostatnia edycja:
No to nie kupuje;) apteka za rogiem w razie co mąż pójdzie. Nie ma co wydawać na zaś kasiorki. Kupię to co na początek potrzebne i tyle:)
A jadę spory kawałek do tej apteki, ale i tak się opłaca bo tam dużo taniej. A muszę już sobie kupić pregna plus a 10 zł na plus to dużo. I jeszcze inne pierdułki:) To z apteczki nic więcej nie trzeba nie?

aniu wcale ta przesyłka nie jest taka jak w cenniku sprawdzałam to w taki sposób że włożyłam do koszyka wózek (ten mój) no i wybrałam sposób dostawy (przelicz koszt dostawy i pokazuje 30 zł) itp. i ta strona sama przeliczyła koszt i wcale nie był tak wysoki jak tam podają !!!!
a co do strony to kiedyś ci już ją linkowałam :)))

cieszę się że dołączysz do zwolenniczek JANE !!!!

Ostatnia edycja:
mysza , właśnie moja mama ma takiego znajomego co sabsimplex załatwia od takiej kobitki z niemiec , ale ogólnie jak moja mała będzie kolkować to też kupie sabsimplex bo słyszałam że to cudowny lek :D
no i ja też do kąpieli raz na jakiś czas będę używać jakieś mydełko , ale żadnych natłuszczaczy nie chce :) do buzi raczej też nie będę używała na słońce :tak: sposobami mojej mamy i babci chce ominąć wszelkie niepotrzebne takie rzeczy :)

Mońcia, ale na słońce z filtrem chyba coś powinno sie stosować nie? Nawet w cieniu. Przynajmniej tak mi lekarz doradził. Ja kupię , ale koleżanki Nivea nie polecają bo wysusza skórkę...Mustela jest dobra, ale droga. Jeszcze pomyśle:)

ania wydaje mi sie ze to wszystko poki co
ja pamiętam to ja spirytus kupowałam w monopolowym taki w małej butelce :D
ale my jeszcze smarowaliśmy fioletem bo on odkaża i szybciej wysusza pępek

a na słonce to ja uzywałam ale Zuzia już byla starsza o wiele
ale słonko dobre jest na wytwarzanie wit d
no i nie wychodzi się na upały więc w sumie nie wiem co do kremu

reklama
Do góry