reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Kosinko no cena super;)Pozazdrościć:)

Dziś jedziemy obejrzeć wózek !!!! LALALALA!! Tylko nie wiem jeszcze o której :) Może jak będzie w dobrym stanie to uda się jakoś poza allegro? Bo coś czuje, że ktoś od nich znajomy może zalicytować 700 zł żeby mieli punkt odniesienia. Wiecie jak to różnie bywa. A na co ja mam zwracać uwagę?

EDIt już wiem, jedziemy na 17 to ulica obok nas:) ale jajca:) Kurde a jak np. kupie a będzie lepsza oferta za kilka dni? Teraz na wiosne na pewno sporo będzie. No, ale oszczędzam 100 zł na kurierze:) To ile max jest wart? 800-1000?

Ostatnia edycja:
reklama
Agulka z tymi spodniami to nie szalej
wystarczy np dresik jakiś albo spodenki miękkie dzinsowe plus sweterek albo bluza
nie ma co kupować bo to zaraz będzie raz założone i wsio ;)

kobietki szalejecie pełna parą :-) śuper, dzięki takim zakupom już się czuje że to coraz bliżej końca :-)

a co do leginsów, sama się zastanawiam nad zakupem ale kurcze obawiam się że moja gruba duża du*** będzie wyglądała jak szafa trzy drzwiowa z lustrem :-(
ja ci powiem że ja chodzę od roku tylko w leginach, ostatnio jeansy miałam na domówce na początku października ale to rzadko bardzo a tak to tylko leginy ;) i mam to w mojej szanownej 3-drzwiowej jak to wygląda:) ważne że mi wygodnie:)

Dzięki Mońcia. Widzę na allegro, że te Jedo chodzą tak po 600 -700 zł głównie już...z 2010 roku. Tylko tu mam tę przewagę, że na miejscu i moge obejrzeć a nie kupować w ciemno. a U Nas nie ma komisów tzn sa , ale nie ma w nich wyboru. No i dodatek , że śpiworek parasolka (kótrej pewnie i tak nie będziemy używac) folia przeciwdeszczowa to 100 zł powiedzmy no i kolor taki jak chcemy to tez plus;) Nie wiem co z tą ceną, jaką powinnam zaporponować;/

aniu do ile chcesz kupić ten wózeczek ???

ja myślę, że najlepiej żebyś zapytała wprost ile oni oczekują za ten wózek i wtedy podjąć decyzję
powiedzą np. że oddadzą go za 850 zł to ty im że go bierzesz od ręki za 800 zł np. .
bo jak rzucisz im kwotę pierwsza to mogą przystać na twoją propozycję od razu i wtedy może się okazać że przepłaciłaś bo poszedł by za mniej :)))
trzymam kciuki żeby wszystko poszło oki i żebyście się dogadali :))))

Ostatnia edycja:
ja to sie rozejrzę za zwyklymi leginsami nie ciązowymi i nie naciagane na brzuch bo latem będzie za gorąco w nich zwyczajnie
mialam takie spodnie z pasem to ciagle go pod brzuch rolowalam bo az mi sie brzuch pocił

Aniu jak już go kupisz to po prostu nie będziesz zaglądała na dział wózki i tyle
tak jak ja nie patrzę tam już
mam kupiony i nie rozglądam się tylko patrzę już na coś innego np na ciuszki, kocyki itd

reklama
do lata jeszcze daleko:-) mi takie zwykłe leginsy jak je opuszczę pod brzucek odznaczają się i niestety wychodzą takie nieestetyczne "boczki" nie podoba mi się to i tak nie będę nosić.

Do góry