reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ostatnia edycja:
reklama
ja 10. będę kupować torbę do szpitala, 3 pary leginów, i prezent muszę kupić dla kol na urodziny, i ot będzie moje szaleństwo na ten miesiąc :-):-D

Aniu to fakt jak mieszkasz na 4 piętrze może Ci być ciężko nosić spacerówkę Jedo , ale sobie ją zostaw może na kolejną zimę (tą co nasze maluszki będą miały 1,5 roku ) bo jak przysypie śniegiem to się przydać może ... chyba że wybierzesz opcje sanki i śpiworek :) ale też bym brała używaną na Twoim miejscu ,wcześniej zobacz w jakim jest stanie , bo często ludzie mają wózki których nie używają bo mają dwa :) albo trzy nawet znam taki przypadek ;)) i używają wózka np tylko w domu , albo tylko na spacer do miasta , bo mieszkają na wsi , itd :) różnie ludzie traktują sprzęt więc na pewno fiansowo lepiej kupić używaną :)

HEJ. Daria mi podoba się ten niebieski leżaczek.
Co do koszul do karmienia to przyszły i są naprawdę fajnej jakości no i ładne. nawet ta na naramkach jest niezła. Ale niestety nie mogę pochwalić się zdjęciami bo to będzie prezent na imieniny od moich rodziców więc od 20.4 oni je przetrzymują;-)
tak ostatnio patrzyłam że na narodziny antka mamy już właściewie wszystkie ubranka ale pomyślałam sobie że taki 3 miesięczny chłopczyk to musi mieć już jakieś spodnie, swetry itp a nie tylko bodziaki i znów panika i szukanie ubranek... A przez chwilę było tak spokojnie;-)

A ja dostałam w poniedziałek paczkę od naszego ulubionego sprzedawcy. Zakupiłam laktator, butelki i smoczki tommee, jeszcze komplet podkładów i majtek poporodowych, pieluszki dla malucha, platki dzidzius i gaziki nasączone do pepuszka i tym oto sposobem brak mi tylko wozka z fotelikiem, wanienki i kosmetyków. No chyba że by mi coś wpadło w oko to się jeszcze do kupi. Teraz musze obkupić siebie bo wyrastam z ciuchów.

Daria ja kupiłam właśnie ten drugi. :-)

reklama
ja zaszalałam ostatnio w PEPCO , kupiłam aż JEDNĄ flanelową pieluszkę :-D

w tym miesiącu na pewno sobie musze kupić po świętach jakieś 2 pary leginsów i jakąś tuniczkę :) mam taką swetrową upatrzoną , z krótkim rękawkiem .
zastanawiam się tylko czy kupować jakąś kurtkę , albo grubą bluzę bardziej się nastawię lepiej tak , bo kurde tylko w zimową się mieszcze ... ale jak odczepie jej podpinkę to będzie jeszcze akurat w sumie :) przechodze ten okres przejściowy mam nadzieje bo bez sensu kupować coś chyba że w lumpkach się zagłębie :-D

a dla dzidzi mam tyle rzeczy , że tylko jakieś pieluchy tetrowe , kocyk jeden jeszcze (ale mama mi ciągle powtarza , że mam nie kupować że ona i inni zamiast bezsensowych prezentów kupią to co nam będzie jeszcze potrzebne , ale to po porodzie , to coś tam jeszcze musze kupić jednak :p )

Do góry