Kaliope , nie ma co się stresować najważniejsze (ja tak zrobiłam ) to sobie ustalić co Twój wózek powinien mieć ... np. kółka jakie , czy ma być 3w1 albo 2w1 , jaki stelaż ciężki (czy będziesz nosić dużo czy wcale czy jak tam... ) no i takie podstawowe rzeczy i szukasz potem co Ci się podoba , jak Ci się spodoba jakiś tam wózek " mega super " to wpisz sobie w necie " wózek mega super opinie " i czytasz co ludzie piszą , jakie ma wady i zalety
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
dziewczyny wiem, ze kupowałyście na allegro legginsy, jakie możecie polecić z czystym sumieniem, chciałabym takie zeby zakrywały cały brzuszek, zeby się nie odznaczały w połowie brzuchola bo brzydko to wygląda. Będę bardzo wdzięczna za jakiś link. Kupiłam jedne na allegro ale są straszne, nie dość ze materiał okropny to ciągle spadają z tyłka i krok mam prawie w kolanach, nawet po domu nie da się w tym chodzić, strata pieniedzy :-(
Agulka2012
Fanka BB :)
ja Mońcia dostałą u nas w Pepco super półśpiochy... nigdzie nie mogłam dostać w sensownej cenie a ty proszę 1 szt 6 zł kupiłam kremowe i błękitne
dziewczyny wiem, ze kupowałyście na allegro legginsy, jakie możecie polecić z czystym sumieniem, chciałabym takie zeby zakrywały cały brzuszek, zeby się nie odznaczały w połowie brzuchola bo brzydko to wygląda. Będę bardzo wdzięczna za jakiś link. Kupiłam jedne na allegro ale są straszne, nie dość ze materiał okropny to ciągle spadają z tyłka i krok mam prawie w kolanach, nawet po domu nie da się w tym chodzić, strata pieniedzy :-(
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Doe te chwaliła, też mam zamiar kupić sobie.
reklama
agucha1986
Fanka BB :)
kobietki szalejecie pełna parą :-) śuper, dzięki takim zakupom już się czuje że to coraz bliżej końca :-)
a co do leginsów, sama się zastanawiam nad zakupem ale kurcze obawiam się że moja gruba duża du*** będzie wyglądała jak szafa trzy drzwiowa z lustrem :-(
a co do leginsów, sama się zastanawiam nad zakupem ale kurcze obawiam się że moja gruba duża du*** będzie wyglądała jak szafa trzy drzwiowa z lustrem :-(