reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka wózek rzeczywiście super:-). I musze powiedzieć, że mnie zainspirowałaś, bo ten modle również ma wszystko czego oczekuje od wózka, oczywiście w Twoją aukcję nie będę się mieszać;-). Już upatrzyłam kilka innych.

A dziewczyny co do licytowania, korzystacie może ze snajpera? jeżeli nie to serdecznie Wam polecem, nie trzeba pilnować aukcji i dzięki niemu kilka udało mi się już wygrać. W zasadzie jeżeli nikt nie da wyższej oferty to aukcja jest wygrana na 100% bo nie ma szans żeby ktoś przebił CIę w ostatniej sekundzie. Snajper Allegro, eBay - Snajper.net jakby, któraś z Was była zainteresowana to zapraszam;-)

reklama
anja super też mam w tym rozmiarze rogala i jestem bardzo zadowolona :)
a teraz moje dzisiejsze nabytki a co pochwalę się nie będę gorsza:) 20120403_220000.jpg mata edukacyjna od mojej trzyletniej kuzynki (nowa nie używana w ogóle przez nią z Babyono)20120403_220159.jpgno i przewijak też od niej
a oprócz tego moje cocodrillowe zakupki - okazje takie że ohoho same luknijcie na ceny :20120403_220359.jpg20120403_220416.jpg20120403_220444.jpg20120403_220503.jpg20120403_220519.jpg20120403_220545.jpg20120403_220609.jpg

Ostatnia edycja:
Daria - przepiękna ta mata. Ale Ci się udało; dostać takie cacko w idealnym stanie, fiu fiu

Ania-aneczka też patrzyłam na tą mate. Póki co, nie mam akurat teraz kasy, bo będziemy po świętach remont robić w pokoju i łóżeczko kupować. Zastanawiam się, czy nie lepiej zaczekać, bo wiem, że dość często są dawane w prezencie.

Odpisali mi, że licytacja nadal trwa i nie zamierzają jej przerwać...że mam licytować. I, że możemy podjechać go obejrzeć. Licytacja jest kurde w samą Wielkanoc , no ale będę śledzić. Teraz ma mi wysłać zdjęcia w dużym formacie. Chyba dałabym za niego max 900 zł.

aniu jak dla mnie super wózio i tak jak kosinka pisze skorzystaj ze snajpera żebyś nie przegapiła końca wiem co mówię bo kupiłam te sukieneczki za 5 zł co kiedyś wstawiałam !!!! ustawisz sobie kwotę max jaką chcesz dać i spoko licytuje za ciebie program np. na 5 sekund przed końcem aukcji

ania-aneczka twoja mata też cudna, a ciuszkom fakt nie mogłam sie oprzeć a jeszcze tyle fajnych dla chłopców mieli. W piątek znów lete bo mają dostawę więc pewno znów mi się coś w oko rzuci.

No i gdyby któraś coś chciała to spoko pisać kupię i prześlę nie ma sprawy w końcu za takie kwoty to żal nie kupić!!!!
Normalnie w sklepie zapłaciłabym za te ciuszki ponad 170 zł, a zapłaciłam tylko 60!!!!

ania-aneczka zdecyduj ile jesteś w stanie dać i skorzystaj z tego snajper.net nie musisz siedzieć i obserwować aukcji. Ustawiasz, tylko żeby ten program wyliczytował za Ciebie najlepiej 3s przed zakończeniem aukcji. i jeżeli nikt nie dał więcej to masz pewną wygraną.

Hmm no nie wiem. Boje się tego programu:) Nigdy z niego nie korzystałam. Ale kiedy to się ustawia? Bo chciałabym widzieć ile np. w samą niedziele rano stoi wózek żebym też nie przepłaciła.
Daria mówisz, ze fajny? ale zdegustowała mnie ta jego odpowiedź bo nie chce podać ceny. No , ale też rozumiem, że chce dostać jak najwięcej.
A ten Snajper coś kosztuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry