reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

aniu nic nie kosztuje
rejestrujesz się i nie przepłacisz bo ustawiasz maksimum jakie chcesz dać za wózek jeśli cena będzie niższa to zwyczajnie przebije ofertę ale nie maksymalną kwotą którą chcesz dać tylko minimum do wygrania i tyle

to wygląda tak:
- wklejasz link do strony na której chcesz licytować i klikasz dalej no i pojawia się jaką maksymalną kwotę chcesz dać za ten przedmiot i na ile sekund przed końcem program ma licytować.
u mnie było tak z sukienką że moje maksimum wynosiło 15 zł, a aukcję wygrałam za 6 zł

aniu nie dziwię ci się że cię wnerwili bo mnie tak wnerwili z tą komodą za 50 zł

Ostatnia edycja:
reklama
Programu nie ma się co bać :-). Musisz założyć konto i podać swoją nazwę i hasło na allegro. Potem wpisujesz numer aukcji i ustawiasz kiedy ma wylicytować, ja mam zawsze 3 s przed i jest ok. Na pewno nie przepłacisz! Jak ustawisz sobie 900 zł a poprzednia osoba da max 700 zł to Ty przebijasz ją tylko o jakieś 5 zł, czyli kupiłabyś za 705zł. A poza tym tak naprawdę nie widzisz ile ktoś daje za nią, bo ta kwota która jest widoczna przy licytacji to jest te 5 zł wyższa od poprzedniej, dopiero jak zaczynasz podbijać dowiadujesz się ile kto dał. Mam nadzieje, że zrozumiałaś coś z tego :-D

Dziękuje Wam :) Super to wiedzieć wszystko :)
Dostałam zdjęcia. Musze się go tylko zapytać czy budka wchodzi równiez na spacerówkę bo na zdjęciach spacerówka jest taka goła , bez budki a z parasolką. Parasolka jest w środku zardzewiała lekko no i prawie nie ma śladków użytkowania, aż dziwne dla nas i podejrzane;) My wszędzie spisek węszymy:) no ma lekkie ślady na stelażu, ale takie normalne. Sama nie wiem. Bedę obserwowała aukcję, Czyli mogę licytować w samą niedziele?

Boże sama nie wiem czego chce:( Najpierw opcja była, że kremowy. Później 2 miesiące było , że nowy wózek fioletowy , a teraz mi mąż wyskakuje, że jemu sie kremowy podoba a nie fioletowy , że da za ten wózek 900 zł. I teraz nie wiem czy lepiej dać za ten z października 2010 roku 900 zł czy dołożyć 500 zł i mieć nowy. Nie wiem:(
EDIT i nawet pomyślałam, że może ktoś obrobił zdjęcia w foto shopie;)

Ostatnia edycja:
mamcia nie w necie
u mnie w kościanie jest sklep outlet cocodrillo (bo firma cocodrillo jest właśnie z kościana) i tam mają takie cudeńka za małe - śmieszne - pieniążki. Pytałam dziś kiedy dostają towar i mówiła mi że raz w tygodniu (teraz będzie w czwartek popołudniu)

Dziewczyny ja już nie mogę od 5 spać rozmyslając o tym wózku...chyba nie jestem przekonana do tego czy chce używany. .. Niby wiem, ze w dobrym stanie itd, ale jak myślę, że na drugie dziecko ma jeszcze być to nie wiem czy warto...ale przynajmniej się dowiedziałam,że mąż zmienia szybko zdanie bo kiedyś jak mu proponowałam limitowaną edycję jedo za 500 zł to nie chciał nawet ogląd bo używane...później była opcja nowy fioletowy a teraz wiem, ze mu sie wcale fiolet nie podoba;) no faceci...on już nie może o tym słuchać, ja chyba siebie też nie;) Jemu sie taki wózek podoba też , ale u Nas w hurtowni takiego nie było. Nawet z katalogu 2w1 FYN 4DS JEDO Warszawa od ręki kolor JSE UNIKAT (2231077624) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Tylko nie wiem jak biały stelaż się sprawdzi.
No nic, muszę to przemyśleć i szybko się umówić w ludźmi na obejrzenie zanim aukcja się skończy....czemu dla mnie takie decyzje sa ciężkie i jakby normlanie koniec świata miał być;/

a każdy się dziwił jak ja miałam takie dylematy :-D
ja ci powiem tak Aniu jak wózek nawet pójdzie za tysiąc to jest duża oszczędność bo zostaje Wam w kieszeni 400 zł
to raz a dwa jak sama pisałas spacerówkę i tak będziesz kupować więc gondola ci starczy i dla jednego i drugiego dziecka bo to tylko raptem na pół roku potem dziecko średnio chce jeżdzić bo już chce więcej widzieć
to takie moje zdanie
co innego jak kupuje się lepszą spacerówkę bo nią naprawdę dłużej pojezdzisz

i widzisz tu wózek na aukcji jak nowy bo ktoś pojeździł gondolką pol roku i sprzedaje bo kupił lżejszy a taki w ktorym dziecko można polożyc na płasko i tez może jeżdzić :tak:

ja bym brała używany

Ostatnia edycja:
reklama
No ja najlepiej kupiłabym samą gondolę Jedo i już zimą kupiła lekka spacerówkę bo mieszkamy na 4 piętrze. Ale z tego co wiem nie można kupić samej godnoli, tylko w zestawach. Ale zadzwonie jeszcze do producenta.
Wiem, że tak jak piszesz byłoby najkorzystniej.

Do góry