reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka- wózek wygląda na bardzo zadbany i wychuchany nawet felgi wypolerowane:-) a w takim kolorze mała księżniczka z ciemnymi włoskami, ciemną oprawą oczu i długimi rzęsami( stwierdzam po wyglądzie mamusi:-)) będzie wyglądać jak w karocy!

reklama
Znalazlam ladne spiworki, ale nie wiem jaki rozmiar kupic. Wszystko podane jest wylacznie w centymetrach: 60, 70, 90, 110. Tak myslalam o najwiekszym, ale biorac po uwage, ze samo lozeczko ma 120 cm dlugosci, to jakos nie moge sobie wyobrazic niemowlaka w takim 110 cm spiworku. Z drugiej strony chcialabym by spiworek starczyl na dluzej; jest pozadnej firmy, watowany, z odpinanymi rekawkami. Prosze pomozcie!

Patili ale dla noworodka nie przyda ci się śpiworek
i możesz kupić go znacznie później
są takie dzieci które nie lubia być czymś skrępowane

patili ja mam śpiworek na 86, a nawet jeżeli jest większy to na ogół ma takie zapinki żeby go skrócić, sprawdź czy w tych , którymi jesteś zainteresowana jest taka opcja wzrostu wraz z maluszkiem:)

Kurde, ale się podnieciłam:( Już nocka zarwana...Jeszcze Wasze zachęcające opinie;) Kolor fakt jest śliczny, przekonałam się. Tylko go nie kupujcie :-D;-) Napisałam do tych ludzi maila , że jesteśmy zainteresowaniem kupna i chcielibyśmy podjechać zobaczyć stan i jesli nam będzie odpowiadał i cena to bysmy z miejsca brali, ale nie wiem czy ten ktoś odpisze i czy może licytacj tak zakończyć. A ile byście dały max?

Przedstawiam Wam moje dzisiejsze szaleństwo lumpkowe :-)

IMGP9133.jpgIMGP9134.jpgIMGP9135.jpgIMGP9136.jpgIMGP9138.jpgIMGP9139.jpgIMGP9140.jpgIMGP9141.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
aniu - ja nie kupię, bez obaw, nie dlatego ze wózek mam ale dlatego, ze to Ty go sobie wypatrzylaś :tak: Powinni sie zgodzić na oględziny :tak: :tak: Ja bym dała max tysiaka, oczywiście im mniej tym lepiej. Jak będziesz jechała oglądac to daj znać :tak:

Do góry