reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Nie do wózka nie kupuję żadnej poduszki ani pościeli. Na dno planuję flanelkę albo kocyk, mam taki fajny po buzzie (turkusowy).

Specerówka x-landera myśle w dobrej cenie, gondolkę można dokupić używaną i jest wózek za nieduże pieniadzę X-LANDER X-T KOLOR DESERT 2011 (2233891864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Agucha - i coś dla Ciebie http://allegro.pl/wozek-blizniaczy-x-lander-x-twin-nosidla-forest-i2243469449.html

Ostatnia edycja:
Eve, ale Ty kochana jesteś:) Nawet wózeczki dziewuszkom wyszukujesz:)

W moim mieście do sprzedania Jedo :) Za połowę ceny, gwarancja do października http://allegro.pl/wozek-jedo-fyn-4ds-freeline-i2247949126.html tylko kremowy. Wygląda na dobry stan

Ach, ale to licytacja a ja myślałam, że ostateczna cena:) ale kurcze muszę się zastanowić:)

Ostatnia edycja:
ikea mnie zrobiłą w konia, wycofała tydzień temu serię mebli dziecięcych Leksvik, z której to chciałam dokupić łóżeczko (mam komodę z przewijakiem, nasza sypialnia też w tej kolorystyce).

Udało mi się kupić łóżko nowe na allegro, chciałam dopiero w maju, bo ostatnio dużo innych wydatków miałam. No, ale trzeba było szybko reagować...

ania aneczka - piękny ten kolor, wóżek widze w super stanie, zawsze możesz podjechac na oględziny, bardzo fajny. Licytacja ale myślę że nie dobije do 1000 zł. Chociaz ma dodatkowo parasolkę i śpiworek zimowy widze.

Róża - nie żartuj. Ja chciałam wąłśnie to łózeczko kupić ale dopiero na jesieni, bo mam kołyskę. No to pięknie, ale to jest wkurzające, ze fajne rzeczy wycofują :baffled:

reklama
Tak ma śpiworek. Zaraz zapytam jaka jest cena minimalna. Ale nowy wózek kupujemy za 1399 zł więc bym dała za ten połowę bo tak to wole dołożyć do nowego. Ten kolor mnie nie powala. Kiedyś chciałam kremowy,ale smutny jest no ale okazja okazją:) Będę się tam dobijać:)

Do góry