reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Petra ania aneczka super nabytki. ja z racji tego ze rano padl mi net pojechalam do mamy a pozniej do cocodrillo na chwilke zobaczyc co maja i znow nakupilam ze ohoho. jak wroce do domku i net bedzie dzialal to wrzuce wam foty bo teraz z telefonu was podczytuje.

reklama
Patra rewelacyjne ubranka
Aniu-aneczko zakupy rewelacyjne :-D Ty to już chyba wszystko poza wózkiem nabyłaś:szok:
Mamcia cieszę się, że się powoli układają relacje rodzinne i Was :-)
Co do różowego to ja też nie lubię, ale kilku rzeczom nie mogłam się oprzeć :zawstydzona/y: Po zestresowaniu przez T dokupiłam dwa body w neutralnych kolorach, ale w lumpku więc przynajmniej kasy na to nie poszło dużo :-D a co do wątpliwości wyników usg pocieszam się, że na 3d mała ułożyła się tak, że trudno byłoby się pomylić, a to był 22 tydzień więc już generalnie wykształcone to co ma być :-D

kurczę fajnie że macie te foteliki
ten co ja wklejalam to się jeszcze kolezanka nie odezwała
ale on widać zniszczony trochę deko co prawda bezywpadkowy itd...

Dziewczynki cudne ciuszkowo-wyprawkowe te zakupki:)
ania - aneczka ja mam bardzo podobną matę i wiem,ze masę przywieszek można do nich dokupić za małe pieniążki i wymieniać żeby się maluszkowi nie nudziło:), a ta huśtawka - świetna:)

joasiah - wozeczek w super stanie:tak:

jelsa, ania aneczka - foteliki też w stanie idealnym, nie ma co grymasić najważniejsze ze bezwypadkowe :tak: Co do różowego fotelika, to dlaczego chłopiec nie mógłby jżdzić, przecież to w samochodzie sie wozi, a zawsze możnaby tapicerkę zmienić i już.

ania aneczka - przeoczyłam :tak: Nie mam bazy do fotelika jane i nie miałam bazy do maxi cosi (ale jego się łatwo montuje, jesli tylko o to chodzi to dla mnie baza w jego przypadku to strata kasy). Z tym jane trochę więcej manewrów trzeba wykonać, zobaczymy jak to będzie. Do mojego stelaża nie muszę mieć dodatkowych stelaży do fotelika czy gondoli.

Eve to super:) Dzięki :*

Jelsa mnie się ten kolor podoba bo to taki pudrowy róż, uważam że dla chłopca też mógłby być i tak dziecko w tym siedzi to nie widać tapicerki:) Więc myślę, że jak wszystko będzie ok to damy radę na dwójkę dzieci, ale to odległe plany. Najważniejsze , że stan bardzo dobry, bezwypadkowy i za 200 zł więc jesteśmy zadowoleni :) Strasznie się cieszę z tego zakupu:)

reklama
Eve tak, mam czarną wkładkę dla niemowlaków:) Tylko oni wyjęli bo nie używają już bo dzieci roczne;)

Mea faktycznie już sporo mamy:) Brakuje tylko wózka i kosmetyków dla dziecka i jakiegoś kocyka , ale to już pierdołki są takie jak koszula do karmienia, biustonosz do karmienia, żel do mycia dla dziecka, kremik jakiś apteczka i takie tam:) Nie powiem, ciesze się;) Tym bardziej z tych nabytych okazji:)

Do góry