reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ania aneczka przeoczyłam że "wywołujesz mnie do tablicy"
proszę bardzo oto zdjęcia
DSC00510.jpgDSC00505.jpg
Fotelik kupiłam od znajomego (niestety nie miał bazy), bazę też planuję dokupić, ale chyba używaną, choć wszędzie trąbią że powinno sie takie rzeczy kupowac nowe, bo tu chodzi o bezpieczeństwo, ale ceny nowych są wysokie

reklama
Wczoraj dostałam od mamy buciki a od jej koleżanki z pracy dwie sukieneczki (w tym jeden cały komplet - sukienka, czapeczka i majteczki)

IMG_0429.jpgIMG_0430.jpg

Dziewczyny, może Wy mi coś doradzicie, nie są to zakupy bezpośrednio dla dzieciątka, ale stricte z nim związne, więc się ośmielam tu prosić o pomoc,
z braku miejsca musi zniknąć dotychczasowa lawa, a zamiast niej myślę żeby zakupić jedną z dwóch opcji:
55x55x45 110zl (1).jpgWys 47 50-45-40 140zł (1).jpg
Wymiary są podobne 50x50 wys 47, obie propozycje to ikea, tą na kółkach można byłoby wykorzystywać jako jeżdżący, podręczny stolik nocny, zawsze jest do odłożenia jakis smoczek czy butelka,za to tą trójeczkę można rozstawiac po pokoju w/g potrzeb. Co o tym myślicie, bo ja już sie głowię kilka dni?

Patra super sukieneczki,
my z zakupami ostrożnie, co prawda kupiłam jedną pakę na all 32 szt, moja mama troszke zaszalała zarówno dla mnie jak i dla małej ale to zobaczę dopiero w święta jak przyjedzie. i właśnie jak szef spotkał moja mamę to stwierdził, że po co już kupuje bo u jego znajomej 4 razy mówili, że będzie syn a urodziła się córka... ja nie mam usg na każdej wizycie no ale jak stwierdzili na prenatalnym to chyba się nie pomylili ...

aiwpa - u mnie od 12 tygodnia niezmiennie chłopiec. Z córką dowiedziałam sie mniej więcej około 20 tyg ale i tak zawsze ta niepewność się w pewnym momencie pojawia. Pamiętam jak prasowałam ubranka dla córki i nagle pytam zapytałam się męża - a jak bedzie chłopiec?? :-D

Eve dlatego chociaż kusi mnie kupowanie ubranek już większych czekam do porodu, zresztą też nie wiadomo jak duże będzie dzieciątko, ja miałam prawie 4 kg i 60 cm

reklama
Do góry