reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Twilight ciężko mi powiedzieć, ale powinno się sprawdzić:) niektórzy mają mniejsze koła i po plaży śmigaja na piachu :)

Jelsa no ceny masakrycznie wysokie. A Wy kupujecie taką bazę? Tak naprawdę to chyba zależy od finansów i tego ile kto jeździ. Jak ktoś jest mega mobilny, podróżuje , zwiedza no to super wygodna. A tak jak my to pewnie na zakupy, 10 km do teściów, 50 km do drugich rodziców i dwa razy w roku jakiś wyjazd. Zobaczymy. Nadal nie otrzymałam zdjęć od koleżanki;/

reklama
ania aneczka - nie wiem czy jeśli kupisz zestaw 2 w 1 dają adaptery, ale koszt tego adapteru i uzywanego fotelika jest i tak mniejszy niż kupno nowego fotelika. A sa one dostępne na all - widziałam kiedyś.

Daria ja bym brała tą pierwszą

To moje najnowsze łowy :p za dużo nie mogę kupić bo mam po Zuzi, ale że różnica będzie w miesiącach więc kilka letnich malutkich muszę dokupić, bo Zuz w lato miała już 3 miesiące.

Wszystko właściwie nówka prócz bluzy różowej, ale ona 2zł kosztowała, więc się nie zastanawiałam :p

Załączniki

• DSC03661.jpg
    DSC03661.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC03662.jpg
    DSC03662.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 37
Zresztą mogę kupić od koleżanki fotelik (oni sprzedali adaptery) i dokupić na allegro adaptery. Bo adaptery są do wózka żeby można było mocować w nim fotelik tak? No a może wózek ma to już wbudowane?

http://allegro.pl/adapter-do-fotelika-maxi-cosi-0-13-do-wozka-jedo-i2221347959.html to znalazłam.

Czytałam właśnie , że to mega problem wkładanie tego fotelika w wózek. Ale to opinia sprzed 2 lat właśnie o Jedo. Że cfaniaki w sklepie mają już adaptery włożone i pokazują jak łatwo się wkłada fotelik , ale nie informują jak to jest bez tych adapterów;) A te adaptery są na stałe już w wózek wkładane i wtedy gondola też wchodzi czy po każdym zdjęciu fotelika trzeba jakby zdjąć te adaptery. Oj coś czuje, że muszę się jeszcze sporo dowiedzieć i poczytać:)

Ostatnia edycja:
Mój mąż lubi mnie stresować w tym temacie :-D generalnie jak wyszliśmy z badań stwierdził, że on od początku wiedział, że to będzie dziewczynka, a dokładnie od 7 lat jak zaczęliśmy o dzieciach rozmawiać :-D

Rewelacyjne łowy Nadii :-)

mea, nadii super ciuszki :)
ja jednak tę coneco kupię dziewczyny :)
cały czas się grzałam na drugą ale ten czas oczekiwania i koszt przesyłki mnie przeraża no i jakby nie patrząc jest mniejsza
dzięki wielkie za rady jesteście niezastąpione :)

reklama
natkusia - to nowy fotelik maxi cosi - ale chyba w testch stoi niżej niż cabriofix.

ania aneczka - adapter fotelikowy trzeba wypiąć jak montuje sie gondolę. Co do opinii montowania fotelika, adapterów na jedo to róznie ludzie pisali, dla jednych był to duży problem inni sobie radzili.

Do góry