reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a trudne to dla mnie :)

Eve popraw mnie jeśli sie mylę, ale do Jedo Fyn wchodzi taki fotelik Cabrio Fix bez dodatkowych adapterów nie?

Słuchajcie a takie coś u mnie w aucie np. ja mam clio 3 drzwiowe 2000 rocznik mam na suficie takie coś z jednym pasem. To co to jest? Wiecie może?:-)

reklama
zrobię wam jutro fotki ale spacerówki i rozebranej gondoli bo zdjęłam co jest możliwe do prania :D
dzisiaj wyprałam kosz pod wózkiem i pokrowiec od spacerówki i torbę do wózka :)
jutro caly stelaż, gondola i spacerówka ida do piwnicy
bo i tak siedzisko spacerówki będe prała na lato żeby to wyschło

majtki możesz wyparzyć :D:D
a tak na serio w sumie czemu nie
weż wrzuć je do wrzątku i niech poleżą chwilę i już
jak guma nie jest jakaś zwiotczala czy coś to mysle ze moga być :)

Jelsa - Jedo produkowane koło Ostrowa Wielkopolskiego.

ania aneczka - coś przy suficie to nie izo-fix. Ja Wam filmiki znajde na you tube bedzie jasne co i jak. Jedo daje adaptery (powinno) w zestawie do fotelika maxi cosi.

Montaż fotelika maxi cosi cabriofix bez bazy izo fix na siedzeniu samochodu http://www.youtube.com/watch?v=vO51Ev2c2Ok&feature=fvsr

Montaż bazy izo-fix w aucie
http://www.youtube.com/watch?v=vd4FRgg7sj8&feature=relmfu

montaż zfotelika maxi cosi na bazie http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&v=UA6LvriA6-8&NR=1

Ostatnia edycja:
Eve jesteś kochana:) Dzięki za filmiki :)

Ale nadal nie wiem, no jakaś niepojętna jestem w tych fotelikach. Nie wiem teraz czy mogę kupić używany od znajomych czy muszę nowy razem z Jedo w hurtowni żeby dostać te adaptery. Mąż ma Iso Fix a ja nie mam w aucie.

Wy macie tę bazę do Iso Fix czy montujecie bezpośrednio na siedzeniu? Rozumiem, że sam system Iso Fix nic nie daje, żeby go wykorzystać to trzeba kupić bazę tak czy siak?

Ostatnia edycja:
oto mój zakup 47ed03727828f4a0med[1].jpg158c83de0c2e6c7amed[1].jpg876a37c5fbf3f505med[1].jpgac0c7a1aaca72456med[1].jpgDSC00348.jpgDSC00349.jpg

Mam chwilę czasu więc pokazuję co mi się udało upolować w sobotę :-D
DSC08467.jpgDSC08468.jpgDSC08469.jpgDSC08470.JPG
Po powrocie Mąż mnie zestresował co jeśli lekarz się jednak pomyli i to będzie syn. Jak on mnie może tak denerwować, przecież to musi być córka :-D

reklama
Do góry