reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja sie zastanawiałam nad bazą ale z tego co wiem to ona nie do każdego modelu samochodu pasuje dopiero od jakiegoś rocznika czy coś takiego. EVE a sądzisz że ta baza to do tych późniejszych fotelików też pasuje no np. od 9-13 kg i większych czy za każdym razem nowa baza ???
DariaN jak byliśmy na targach to pan od maxi cosi prezentował te bazy na iso fix i mówił, że ta sama baza pasuje do fotelika 0-13 i następnego 9-18, jeśli chodzi o montaż to podobno jeśli samochód nie ma wpięcia pod isofix to spokojnie można to zamontować w serwisie - koszt ok 100, faktycznie jeśli ktoś bardzo dużo jeździ z dzieckiem to niesamowita wygoda. Sami zastanawialiśmy się nad kupnem używanej.

reklama
Ja z kołyski korzystać nie będe z tego względu że dostałam łuzeczko... no i minus taki ze bede sie musiała na początku przenieść do pokoiku dziecięcego bo chodzić kilka razy w nocy z pokoju do pokoju bez sensu:baffled:

Ale co to znaczy dużo jeździ?? Dziecka chyba się nie zabiera w kilkudniowe trasy po Europie :-D Spoko dobry fotelik da radę w razie nie daj boże kolizji i bez izo fixu.

Eve może źle się wyraziłam, nie dużo ale często... codzienne wpinanie i wypinanie fotelika może być dla niektórych uciążlwe

Ostatnia edycja:
reklama
Daria ja bym brała ta pierwszą hehehe śliczne są .... chciałabym kołyskę ale jakoś nie będzie u nas gdzie no nic trudno się mówi.... ale wam zazdroszczę, pozytywnie zazdroszczę oczywiście takich cudeńków :-)

Do góry