reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria może Eve Ci znowu doradzi bardziej :)

Mnie się ta kołyska podoba. Bo byś ją miała zamiast łóżeczka na początek tak? I skoro masz finanse to czemu nie :)
Jeśli macie miejsce na taka kołyskę i żeby później dokupić łóżeczko no to pewnie :) Eve ma taka kołyskę więc na pewno więcej Ci powie.

reklama
DariaN - ja wiem, ze ta Twoja jest nowa, to po co materacyk wymieniać. Ja wprawdzie mam nowy materacyk do tej kołyski, bo ta pani dała mi dwa, zapoakowany w folię z naklejką jeszcze, ale on jest taki ceratkowy i ona też go nie chciała używać. Kupię nowy, już się rozglądałam, taki jak bym chciała kosztuje 139 zł ale sa też fajne za 80 zł.

ania aneczka - baza izo fix - to takie urządzenie, które się montuje w aucie i wpina w to fotelik i nie trzeba za każdym razem zapinać fotelika pasami. Adaptery są zazwyczaj łącznikami do danego modelu wózka lub tak jak ja mam do gondoli takie specjalne adaptery do zamontowania gondoli na siedzeniu samochodu. Taka baza to przewyższa koszt fotelika ale wzmacnia jeszcze bezpieczeństwo fotelika.

Daria na początek przez te 2 tyg dzidzia ci może spać w gondoli
ja wiem że kołyska na krótko starcza i tak trzeba kupić łóżeczko
jak ktoś o tym marzył to ok
ale to zbędny wydatek dla mnie

Ja kołyske kupiłam, ale jak bym nie miała to łózeczko normalne bym kupiła, w gondoli to dzieccko turystycznie moze spać:tak: Frajda będzie podwójna, bo łóżeczko też musze kupić, ale musze dopasowac do pokoju Ady, bo dzieci będą razem dzielić pokój :tak:

no w sumie to ona tak nie na chwilę bo przecież ma ponad 80 cm, w gondolce mała nie będzie spała bo na te pierwsze dwa tygodnie to ja nie będę wózka tachała 30 km.
no niby to zbędny ale jaka później frajda dla córci jak starsza będzie i dla lalek będzie mogła wykorzystać :)

ja sie zastanawiałam nad bazą ale z tego co wiem to ona nie do każdego modelu samochodu pasuje dopiero od jakiegoś rocznika czy coś takiego. EVE a sądzisz że ta baza to do tych późniejszych fotelików też pasuje no np. od 9-13 kg i większych czy za każdym razem nowa baza ???

Eve - super ten zestaw udało Ci się w takiej super cenie skompletować, bo wózeczek z fotelikiem prezentuje się super:)
ania - aneczka - chyba bym się nie zastanawiała na Twoim miejscu i brała ten zestaw - jeżeli jest oczywiście w stanie odpowiadającym Tobie samej:) co do bazy iso - fix- to myśmy się interesowali tym typem montażu:):) super sprawa jeżeli oczywiście pasuje Ci do autka i możesz ją wpiąć - np. u mojego małża w autku się nie da - bo nie ma specjalnych zaczepów w fotelkach, u mnie już się da - bo autko było produkowane po 2000r ( wtedy podobno były te zaczepy montowane obligatoryjnie) - myśmy sobie odpuścili właśnie z tego względu ,że jeszcze nie wiem, którym samochodem będę się częściej poruszać, a baza to jak pisała eve nie mały wydatek:)

Darian - widzieliśmy na żywo te kołyskę i prezentuje się cudnie - aż nam się oczka zaświeciły - tylko przygniotła nas cena - bo u nas w sklepie kosztowała prawie 700zł:( śliczna ta sukienuśka :)

reklama
Do góry