reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
EVE widzę że jednak jane na całego :)
super ten fotelik sie prezentuje i normalnie jakby wszystko pod ciebie sprzedawane było ekstra zestaw no i za taką kasę a ty jeszcze się przez moment wahałaś :)

eve wcake ci się nie dziwię ja tez bym się cieszyła i mam tylko nadzieję że do czasu kupna mojego zestawu ceny może jeszcze trochę spadną ze względu na wprowadzenie nowej kolorystyki :)

a ja znów wygrałam aukcje 2225828346.jpg

moje sutki to już zaczynają wyglądać jak smoczki :-D:-D:-D ale mam z tego brechtę :-D:-D:-D
ja nakładek chyba narazie nie kupuję, jak się okaże, że potrzebne to M. wyślę :tak:

reklama
HPIM3632.jpgHPIM4480.jpgCoś mam słabość do turkusu :-D
mój quinny też był turkusowy i jane też. I teraz znów powtórka z koloru :-D tylko maclaren odbiega bo jest brązowo-różowy :)

Do góry