reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
EVE widzę że jednak jane na całego :)
super ten fotelik sie prezentuje i normalnie jakby wszystko pod ciebie sprzedawane było ekstra zestaw no i za taką kasę a ty jeszcze się przez moment wahałaś :)

eve wcake ci się nie dziwię ja tez bym się cieszyła i mam tylko nadzieję że do czasu kupna mojego zestawu ceny może jeszcze trochę spadną ze względu na wprowadzenie nowej kolorystyki :)

a ja znów wygrałam aukcje 2225828346.jpg

moje sutki to już zaczynają wyglądać jak smoczki :-D:-D:-D ale mam z tego brechtę :-D:-D:-D
ja nakładek chyba narazie nie kupuję, jak się okaże, że potrzebne to M. wyślę :tak:

reklama
HPIM3632.jpgHPIM4480.jpgCoś mam słabość do turkusu :-D
mój quinny też był turkusowy i jane też. I teraz znów powtórka z koloru :-D tylko maclaren odbiega bo jest brązowo-różowy :)

Do góry