reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

w ostrzeszowie, u dystrybutora sklep jane. Nawet mam tam rodzinkę, ale kuzyn zakręcony, więc mu nie będę głowy zawracać :) Dzięki za propozycję, jestem pewna, że będzie super. :) szukałam lekkiego no i spełnia mój warunek. Kolor nawet nienajgorszy, szkoda, że nie mam wyboru. Znalazłam czerwony, ale 500 zł więcej w innym wysyłkowym, tyle to się dopłaca za metallic w saochodzie hehe

reklama
żartujesz sobie 500 zł różnicy chyba powariowali
na pewno będziesz zadowolona z wózeczka ja czytałam dużo o nomadzie na forum wyborczej i dziewczyny które użytkowały naprawdę go polecają.
Jak już go przyślą to koniecznie musisz zdać nam relacje no i foto wrzucić :)

ja mam sporo bodziaków 56, ale kupiłam tylko 2 na ciuszkach, a resztę mam od sis. ubranek już nie kupuję, jak będę chciała dokupić to już z Kaliną Maliną. a co.
mam smoczek i patyczki do uszu :D hahaha
obiecany wózek (zdecydowaliśmy się pożyczyć gondolę xlandera od sis)
fotelik maxi cosi i kołyskę odbieramy w weekend od najstarszej sis.
musze ją też podpytać o chustę, bo wiem że miała, ale chyba komuś pożyczyła.
w weekend kupujemy też komodę, może wanienkę.
drzwi zamówione.
kosmetyki dla mnie i małej kupimy w maju jakoś.
w kwietniu może przewijak.

ja też nie mam zbyt wielu ciuszków na 54 - kilka bodziaków dosłownie i jakieś tam 2 śpiochy i 2 pajace:):) i to wsio, dokupię jeszcze taki cały zestaw wyprawkowy do szpitala - ale to gdzieś w czerwcu jak mniej - więcej będę wiedziała czy dzidzi będzie duże czy malutkie:):) poza tym łóżeczko kupimy już w maju, po przeprowadzce ( moi rodzice obiecali sprezentować, takie jakie sobie wymarzymy:):), mamy już wózek 3w1, matę edukacyjną, kilka pieluszek tetrowych i flanelowych, 2 kocyki polarkowe, butelki , smoczki, termometr, termometr do wody i patyczki higienicznie...:):)ojjj ale jak sobie pomyślę,że jeszcze tyyyyle przed nami to się tylko pocieszam,że to jeszcze ponad 3 miesiące i jakoś musimy to ogarnąć a nawet jak nie to chyba nie szykują zamknięcia sklepów w lipcu:-D

a to kolejna dostawa kolekcji darów :)

DSCN0521.jpgDSCN0522.jpgDSCN0525.jpgDSCN0527.jpgDSCN0528.jpgDSCN0529.jpgDSCN0530.jpgDSCN0531.jpg

mońcia ekstra ciuszki
ania-aneczka ja tez kilka będę kupować na 56 i tyle na razie 62 idzie w ruch, w tesco sa fajne promocje i w pakach siostra mi kupuje bo w nysie tesco nie ma:-(a po wizycie do pepco sie przelecę
Takie kosmetyczne reczy w kwietniu chce zamówić, fotelik maksi cosi peble juz mamy, używany ale w rewelacyjnym stanie z gwarancja do maja 2013 zdjec nie mam bo w warszawie jeszcze jest, leżaczek, karuzele i śpiworek tez juz mamy tylko ze we wrocku u szwagierki jest także cos juz jest ale ile tego trzeba jeszcze kupic:tak:

mońcia to kolekcję masz już sporą:)
Ja ubranek też już na razie nie kupuję. teraz skupiam się na innych rzeczach. A dziewczyny co myślicie o poduszkach do karmienia. Wyglądają jak poduszka rogal ale są mniejsze. Moja koleżanka ma i sobie chwali i zastanawiam się czy sobie nie zamówić. Słyszałyście coś o tym?

A propos ubranek- moi rodzice kupili nam ostatnio 2 bodziaki. i na jednym z nich jest napisane jestem przystojny jak mój tatuś. Gdybyście widziały minę A. jak go zobaczył. Duma wypływała z każdego cm jego ciała:-):-)

Mońcia piękny zestaw!!!toż to skarby nieprzebrane:-). Ja także chciałabym się pochwalić swoimi zakupkami (zrobiłabym to już wcześniej, ale jak nie komputer, to internet padł). oto one:-D DSC_0954.jpgDSC_0961.jpgDSC_0962.jpgDSC_0966.jpg

reklama
Do góry