reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
a ja dziewczynki jeszcze szybko na pocztę lete (zostawili mi awizo) a pamiętnik do odbioru. :)
ehh jak tylko wrócę zdam relację jak to wygląda i może foty wrzucę :)

no i dziewczyny odebrałam zestaw zawiera:
pamiętnik którego okładka wynokonana jest ze skóry syntetycznej
nietoksyczną, niebrudzącą, bezpieczną dla dziecka podkładkę nasączoną tuszem,
papierowe wkładki na których robi się odcisk
zestaw elementów zabezpieczających odcisk w okładce pamiętnika
pamiętnik jest w WERSJI ANGIELSKIEJ !!!! 20120317_133341.jpg20120317_133352.jpg

prawa strona - pamiętnik typowo do wypisywania ważnych wydarzeń w życiu dziecka (od 1-5 urodzin, waga i wzrost, data urodzenia, dane rodziców, drzewo genealogiczne i takie tam inne dane jak we wszystkich innych albumach)
lewa strona wolne miejsce na zdjęcia i ewentualny opis.

Ostatnia edycja:
Gadałam dzisiaj z bratową B. i z jego siostrą i mam już obiecane: kojec, leżaczek, fotelik, nosidełko, przewijak, ubranka unisex i dla dziewczęce, fotelik dla noworodka, krzesełko do karmienia. Mamy też oglądać wózek, ale korzystała z niego już 3 i podobno nie jest w najlepszym stanie. Jego plusem podobno jest duża gondola (bo ich pierwsze dziecko to gigant 5,5 kg), co by mi odpowiadało, jakby dzidziuś zimę w gondolce przejeździł. Ale nie wiem co to za firma. Może we wt. pojedziemy oglądać. Kurczę fajnie, bo dużo rzeczy odpada i mam już klepnięte :-)

reklama
Do góry