reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ja miałam sporo ciuszków na 56 i Zuzia chyba pochodziła w nich coś ok mca może troszkę mniej
teraz tez takie mam :D
ale to dostalam od kolezanki więc kupować nie będę

Mońcia fajnie, z e masz tak od kogo dostawać, no i kolekcję dzięki temu masz już niczego sobie :)

Hinio - fajne śpiochy :-)

Ann no to widzę, że już ruszyło się u Was coś z rzeczami dla Malinki poza ciuszkami, super :-)

Róża ja również chętnie zobacze tą karetę co to zakupiliście :-)

a co do ciuszków na 56 to ja się tu nie wypowiadam bo mam ich troszkę więcej niż wy a to dlatego, że moje skarby raczej będą mniejsze od Waszych i musze się liczyć z tym, że dłużej mogą ponosic właśnie rozmiar 56 oby i ten rozmiar nie był na nie za duży, ale mam nadzieję ze do tego rozm dobiją :-)

a ja ciuszków już tez nie kupuję bo mam sporo, poza tym łóżeczko kupujemy gdzieś w kwietniu, maju a dla siebie wsio kupię też w maju a poza tym to prawie wszystko dla maluszków będzie - kosmetyka i mwanienka zamówione na allegro:-)

DSC05824.jpg najnowsza przesyłka, świeżutka jeszcze ciepła od naszego ulubionego sprzedawcy:-)

dziewczyny piękne nabytki wszystkie :)
ja czekam (pewnie zresztą tak jak ann) na rogala bo zamówiłam i na tym na razie kończę zakupowy szał :)
następne zakupki dopiero po wypłacie czyli ruszam po swoich urodzinach hehehehe :)

DariaN - ja juz leżę na swoim rogalu hihi, zamówiłam w czw, a przyszedł w piątek :O bardzo szybko! oderalam z poczty w sb dopiero, bo bylismy u rodziców :tak:

Ann to fantastycznie! Ja też się zastanawiam nad rogalem, ale kasy na razie ni ma (kupiłam dla Bąbelka rzeczy), musi wystarczyć kołderka wsadzona między nogi:-(. no i czekam na masowanko pleców, jak małż wróci, ale to dopiero w czw., a może i za tydzień dopiero

reklama
Do góry