reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Przyłączam się do dziewczyn. Polecam też ten leżaczek FP , ja też miałam niebieski ;-)
2033416505.jpg
Kupiłam okazyjnie używany za 90 zł, a sprzedałam za 130 :-D
To był mój drugi, niestety musiałam sprzedać, bo bym się tu nie zabrała. Moja koleżanka miała go od samego początku ;-)

te leżaczki są super, koleżanka ma identyczny z FP -zielony , jak jej synek był malutki uspokajał się w sekundkę jak mu włączała wibrację , a teraz jest idealny do karmienia i można do niego dołączyć fajne gadżety np. kierownicę z dźwiękami, albo takie ,,organki,, z dźwiękami zwierzątek, bomba:) też sobie taki sprawimy - wypatrzę gdzieś może jakiś używany - bo nowy troszkę jest drogi :)

Mnie takie leżaczki się od zawsze podobały a teraz utwierdziłyście mnie w przekonaniu ze to jeden z niezbędnych gadżetów dla dzidzia :tak: Trzeba będzie przypolowac na aukcjach taki "za grosze" :tak: a co powiecie doświadczone mamy na temat karuzel na łóżeczko, z pozytywką? Takie coś sie sprawdza?

U mnie niestety się nie sprawdziła. Nina przy niej nie zasypiała, nie interesowała się nią w ogóle. Zaczęła się nią interesować destrukcyjnie, kiedy umiała usiąść i ciągnąć za zawieszki. Miałam tę samą co Wika :-D
Każde dziecko jest inne, teraz zainwestuję od razu w taką książeczkę - strzał w dziesiątkę u nas, bo to kolory, które od początku widzi dziecko:
Interaktywna KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Tiny Love 2283 (2040123212) - Aukcje internetowe Allegro
KSIĄŻECZKA KSZTAŁTY CZARNO-BIAŁE ZWIERZĘTA FARMA (2028753303) - Aukcje internetowe Allegro

Mysza, ja Igor był malutki to zastanawialam się nad tą książeczka,ale w końcu nie zamówiłam:sorry2: Mówisz, ze warto??

No i z tymi gadżetami to tak już jest, ze ryzyk fizyk moze sie przyjmie może nie:-p:-p:-p

reklama
Ninka lubiła oglądać chyba do 6 m-ca. Miałam troszkę inną. Z jednej strony tylko czarno-biało-czerwone obrazki, z drugiej mnóstwo kolorów lusterka, szeleszczące listki itd...

U nas z karuzeli furorę zrobił tylko pilot :-D

Do góry