reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama

Sabib widziałaś na żywo ten TAKO??? W pati i maksie go widziałam i mój bardzo chciał ten wózeczek ale rama była w kolorze fioletowym. Gondolka była duża fakt więc dzidzia dłużej pojeździ, choć moja kuzynka ma X-lan i jej synek sierpniowy jeździł aż do lutego w gondolce. Ja ogólnie mam wrażenie, że te gondolki to tak na chwilkę więc się zastanawiam jak moja maleńka będzie zimą jeździć

Agga - mi się nie podoba ten koszyk i to, że nie ma skrętnych kółek

sabib - też chciałam kupić Tako Laret, bo wygląda super, ale jak sobie nim pojeździłam w hurtowni, to odrazu zmieniłam zdanie ;-)
;-)

Każdy ma jakieś priorytety. Ja chciałam mieć
- pompowane duże koła, bo dużo spacerujemy po lesie; ważna była dla mnie amortyzacja.
- spacerówka z możliwością ustawienia na pozycje w pełni leżącą
- budka przy gondolce, żeby była spora i chroniła Kornelkę i moje kolejne maleństwo ;) przed wiatrem i deszczem
- Nie chciałam tego odsłoniętego koszyka, tylko z zabudowanym dołem, żeby wszystkiego nie mieć upierniczonego.
-Chciałam mieć skrętne koła, bo lepiej mi się prowadzi.
-Początkowo obstawałam przy 3-kołowcu, bo są lżejsze, ale jak się nim przejechałam, to miałam wrażenie, że na zakrętach mi sie przewróci.
- Chciałam miec mozliwość przekładania rączki.

Chciałam 3 w 1, żeby w razie zakupów w galerii wpiąć fotelik.
Moglismy maksymalnie wydać 1500 zł, preferowalismy nowy, na gwarancji, bo planujemy kolejne dziecko i wiem, że nie będzie 'na raz'

Wybraliśmy wózek firmy Dymex. Jeszcze pare stówek nam zostało. Polska firma. Jedyny minus to waga, mieszkamy w bloku, ale mam możliwość zostawienia stelaża na dole.
No i wiedziałam, że nie kupie wózka, bo ktoś sie nim zachwyca, dopóki sama się z nim nie przespaceruje, bo wiem już, że dwie osoby mogą mieć skrajnie różne opinie, co do tego samego wózka. Ważne, żeby spełniał Twoje oczekiwania, to będziesz zadowolona :tak:

Dzięki wielkie, my już wybraliśmy co prawda wózek dla naszej pociechy po wielu bitwach i bojach i mam nadzieję że już nie będę zmieniać zdania. Szukałam wózka który składa się do małych rozmiarów (bagażnik to ja mam w samoochodzie taki że na zakupy ledwo daje radę) więc wybór padł na http://www.jane.pl/jane2010/wozki/wozki_rider.html w opcji z gondolą transporter i fotelikiem strata

Ostatnia edycja:
Ten Tako super się prezentuje.

Daria gongolki wcale nie są na chwilę, wszystko zależy od jej wielkości, moja córka w bolderze jeździła od kwietnia do lutego ze względu na srogą zimę i na bank nie wyglądało by było jej za mało miejsca. Ale z tego co się orientuje teraz implast troszkę zmniejszył gondolki, ale o ile nie wiem, bo się nie zagłębiałam

Ponownie wklejam zdjęcie Zuz luty 2010, czyli miała prawie 10 miesięcy

Załączniki

• 02 (63).jpg
    02 (63).jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 39
jeju, nie mam pojęcie jaki wózek wybrać. ten który sobie upatrzyłam nie jest dostępny nigdzie w moim mieście i nie wiem co zrobić. Wczoraj poszłam na zakupy i kupiłam przesłodki komplecik:)Zdjęcie0426.jpgZdjęcie0427.jpg

reklama
Ten Tako super się prezentuje.

Daria gongolki wcale nie są na chwilę, wszystko zależy od jej wielkości, moja córka w bolderze jeździła od kwietnia do lutego ze względu na srogą zimę i na bank nie wyglądało by było jej za mało miejsca. Ale z tego co się orientuje teraz implast troszkę zmniejszył gondolki, ale o ile nie wiem, bo się nie zagłębiałam

Ponownie wklejam zdjęcie Zuz luty 2010, czyli miała prawie 10 miesięcy

Tak to jest przy pierwszym dziecku że sie nie ma do niczego porównania.
W takim razie wydaje mi się, że faktycznie gondolka transporter przy Jane da radę w szczególności że ma pasy i regulowane oparcie.
Dzięki wielkie za rady. Jesteście bardzo pomocne.
P.s. Zuzka Śliczna pewnie za mamusią :)

Do góry