reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Wika - ja tam rezerwuje dla Kornelki Igusia :rofl2: Będzie miał wyjątkowo dobrze, bo teściową, która go uwielbia;-) Z resztą lepiej jak jest starszy, bo faceci od nas później dojrzewają. Czyli Iguś to nasz kawaler :-):-):-)
(ale przystojniaczka zarezerwowałam mojej kruszynie:rofl2:)
Wika - potwierdź to prosze hihihihi

za nim poszłam sprzątać, też zachodziłam w głowę o jakiej żyrafie mowa, aż dwa razy zdjęcia oglądałam, bo myślałam, że mi się na oczy rzuciło :-D

Wika - to jak za dawnych czasów rodzice wybrali małżonków swoim dzieciom:laugh2: To teściówka przesyła cmokusie zięciowi i jego mamie:-D

Ja póki co większość ciuszków kupuję przez internet. Wczoraj zakupiłam taką oto sukienusię BABALUNO * Słodka Owocowa SUKIENKA * FRUIT * 62 (2120373559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ;-) oraz katarek, bo koleżanka mi polecała bardzo KATAREK ZESTAW ASPIRATOR I SZCZOTECZKA kurier !!! (2160790788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Jak mam teraz odciągnąć coś z noska synkowi, to zwykły aspirator już nie daje rady, a katarek ponoć szybko i bezpiecznie oczyszcza nosek.
Chyba zdecyduję się na ten wózek bo ma pozytywne komentarze LEVIROO TERRENO SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK (2114004742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. .

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry