reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
hmmm... ja temu trochę nie ufam. Nie wiem, słowo doppler źle mi się kojarzy. i M. chyba by mi nie pozwolił...

aaa poczytałam troszkę i to chyba nijak nie naświetla. Tylko działa jak stetoskop tylko ma jakiś wzmazniacz. No to słuchawki lekarskie w domu mam :D tylko nagrać się nie będzie dało. A jak pokazałam M. to i tak mi powiedział żebym się nie nakręcała na takie rzeczy bo i tak mi nie pozwoli :D despota;D

Ostatnia edycja:
ja tam się nie stresuję.. kupiłam tak z ciekawości, jak przyjdzie to zdam relację. na usg jak fika i skacze to co jak nie zdrowe :)

Pytanie do doswiadczonych mam:
- czy mozliwosc montowania siedzenia w wozku spacerowym przodem lub tylem do kierunku jazdy jest istotna?

My stetoskopem też w ciąży z Igorkiem próbowaliśmy podsłuchać Malucha ale sie nie dał:-D:-D A byłam już w bardzo zaawansowanej ciązy.... teraz nawet nie próbuję:no:

Patili, ja mam tylko przodem do kierunku jazdy i czasami jak padało, czy bardzo wiało nie dało sie przełożyć rączki i dziecko mogło odczuwać dyskomfort:crazy:

Patili - jak dziecko jest małe to chyba ma większe znaczenie niż jak już podrośnie. Ja miałam taką możliwość i to było fajne. Można osłonić od wiatru czy słońca, ale myślę że można się bez tego obyć, pod warunkiem, że wózek ma fajną dużą budkę, która ci się naciągnie do samego pałąka np. Tu już wózków nie za dużo do wyboru. Bo niektóre to jakby w ogóle bud nie mają :baffled:

no właśnie, ja w X-Landerze mam taką budę rozkładaną do samego pałąka i w ten sposób chroniłam Małego :tak: No i falia przeciwdeszczowa:tak:

reklama
Patili - zgadzam się, że ma to duże znaczenie na początku, bo mnie drażniło na pierwszych spacerach z Ninką w spacerówce, że nie widzę, jak reaguje na świat. Albo musiałam podbiegać i sprawdzać czy już śpi... Później to już nie, bo moje dziecko jest większe i bardziej hałaśliwe :-D
Teraz chyba bym chciała mieć możliwość odwrócenia spacerówki... Ale jeżeli znajdę inny wózek w rozsądnej cenie, który mnie zadowoli, to jednak pominę sprawę odwracania...

Do góry