reklama
Emol
Fanka BB :)
Pumelova daje ja będę od mojej mamy pożyczać jak już wroce do wagi sprzed ciąży.
tylko banana dałam radę zjeść. I pospalismy, bo przez jego marudzenie chodzę taka ztruta i zmęczona. Dzisiaj mama ma wolne to ogarnie samochód na wyjazd. Ostatnio był odkurzany i myty w czerwcu. Czy mogę to również zaliczyć do ćwiczeń mięśni ramion?
tylko banana dałam radę zjeść. I pospalismy, bo przez jego marudzenie chodzę taka ztruta i zmęczona. Dzisiaj mama ma wolne to ogarnie samochód na wyjazd. Ostatnio był odkurzany i myty w czerwcu. Czy mogę to również zaliczyć do ćwiczeń mięśni ramion?
Ostatnia edycja:
Ika89
Fanka BB :)
Dziewczyny, muszę się pochwalić. Udało mi się w końcu wziąć za siebie. Potrzebuje plany i stałej pory ćwiczeń, wtedy nie ma że boli, trzeba robić. No i od poniedziałku zaczęłam robić plan treningowy ze strony tipsforwomen z Mel B. Uwielbiam ja [emoji173] powiedzcie tylko, za każdym razem robicie rozgrzewkę i rozciąganie? Ja czasem muszę skracać ćwiczenia bo córa się niepokoi ale żadnego rozciągania nie odpuscilam. A może szkoda tracić czas? Trzymajcie za mnie kciuki. Waga jest spoko (mniej niż przed ciążą)ale wymiary sa słabe [emoji53]
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do takich ćwiczeń domowych nigdy nie robię rozgrzewki ale nie jestem dobrym przykładem bo jednak co chwilę łapie różne kontuzje pewnie po części przez to
Ja ten tydzień mam zwalony bo czas jaki bym miała na ćwiczenia na razie zszedł na wizytę do spowiedzi i na fryzjera.
Ja ten tydzień mam zwalony bo czas jaki bym miała na ćwiczenia na razie zszedł na wizytę do spowiedzi i na fryzjera.
reklama
Podziel się: