reklama
pumelova
Fanka BB :)
Aim.. dzięki za pocieszenie;D
Nabiał też jem bez laktozy ale to nawet mi służy
Emol niewiele mniej bo waze 57 a zaczynałam ciążę z 60. Tylko że ja przed zajściem się odchudzalam bo dobilam w czerwcu 2016 do 70kg. A mam 162 wzrostu;D
Ale chciałabym żeby moje pośladki 'wróciły ' bo miałam takie fajne a teraz nie wiadomo gdzie przód a gdzie tył[emoji22]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Nabiał też jem bez laktozy ale to nawet mi służy
Emol niewiele mniej bo waze 57 a zaczynałam ciążę z 60. Tylko że ja przed zajściem się odchudzalam bo dobilam w czerwcu 2016 do 70kg. A mam 162 wzrostu;D
Ale chciałabym żeby moje pośladki 'wróciły ' bo miałam takie fajne a teraz nie wiadomo gdzie przód a gdzie tył[emoji22]
Ika89
Ale super że powstał ten wątek [emoji16] ja na razie MYŚLĘ o ćwiczeniach i porządna dawka motywacji mi się przyda. Waga obecnie 4 kg mniejsza niz przed ciążą ale to akurat zasługa małego ssaka który wszystko ze mnie wyciąga i zapełnia czas który mogłabym wykorzystać na jedzenie [emoji6] no i ja przed ciążą przytylam i chciałabym wrócić do figury z wakacji 2015, waga nie jest dobrym wyznacznikiem. Korzystałam z playlist ze strony tips for women ale nie wiem czy uda mi się teraz wygospodarować godzinę na ćwiczenia. Macie jakieś krótsze zestawy Youtube?
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Pumelowa też mam 162. 70 kg przy naszym wzroście to sporo, nie potrafię sobie wyobrazić, ale z e 10 kg zrzucilas pijąc ten Misz z aloesu... przestanę kp to na pewno spróbuję. To ja waze 55 a zaczynałam 52,5. Nie jest najgorzej ale te słodycze... mogłabym ich nie jeść ale no nie potrafię. Inaczej chodzilabym głodna bo czasu zjeść bym nie znalazła. A co do tyleczka to przysiady
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Emol jak byłam w Twoim wieku to tez wazylam trochę ponad 50[emoji23] zabiła mnie biurowa praca siedząca i 2 poronienia bo sie po nich obzeralam bez pamięci.
Przysiady - da się zrobić. [emoji16]
Przysiady - da się zrobić. [emoji16]
Emol
I aby z każdej strony były okraglutkie to klasyczne przysiady robiłam, klek podparty i piete w sufit wyciągając przy zgietym kolanie... chyba na Youtube są cw na same pośladki 10 min ja jeszcze 2 lata temu 47 kg wazylam. Ale u mnie za to stojąca praca 12 h, jedzenie w biegu. I obrzeranie się po nocach jak wróciłam z pracy.
reklama
Przysiady dość niskie, tzw hip thrusty (nawet bez obciążenia), i to ćwiczenie co emol opisała - to robiłam po 15-20 powtórzeń każde ćwiczenie i to zajmuje ok 5 minut i robie to 3-4 razy w tygodniu i tyłek mam całkiem całkiem
Ja ogólnie bardzo mało ważę, ale już jestem 0.5 kg mniej jak przed ciążą a do"mojej" wagi brakuje mi 1.5 kg ale bez spiny czekam aż spadnie jedynie fałdka na brzuchu mnie wkurza.
Ja ogólnie bardzo mało ważę, ale już jestem 0.5 kg mniej jak przed ciążą a do"mojej" wagi brakuje mi 1.5 kg ale bez spiny czekam aż spadnie jedynie fałdka na brzuchu mnie wkurza.
Podziel się: